Imagini savuroase vin din Rusia, acolo unde presedintele Vladimir Putin s-a dus sa vada noile realizari de la fabrica de masini de teren din Soci

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 16:25

Cand sa deschida portiera un responsabil al fabricii...

Vehicule grele, de teren, dar si greu de deschis. Omul care trebuia sa-i explice lui Putin realizarile fabricii a ramas cu manerul portierei in mana. Spre amuzamentul liderului rus si uimirea altui oficial aflat in preajma. Dar pentru ca portiera trebuia deschisa cumva, omul arunca manerul masinii pe scaunul din dreapta si cauta sa deblocheze usa din interior.

Nici aici nu-i prea iese, pentru ca manerul din interior e greu de gasit.

Vladimir Putim se da la o parte zambind si il lasa pe omul de actiune sa isi faca treaba.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana la urma trebuie sa reuseasca.

Cateva secunde si operatiunea, care parea una extrem de simpla, e gata. Portiera masinii s-a deschis. Totul s-a intamplat ieri, la Soci, in ziua in care Romania anunta ca scutul antiracheta de la Deveselu este operational.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.