Imagini senzationale din culisele noului serialul fenomen „Furtuna pe Bosfor”. Cum sunt realizate cele mai spectaculoase filmari

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:42

Serialul „Furtuna pe Bosfor” este revelatia momentului. Fiecare episod inregistreaza audiente record, ceea ce inseamna ca va place foarte mult.

Are si de ce! Realizarea secventelor care va tin cu sufletul la gura in fata televizoarelor nu a fost deloc usoara.  Mai mult, totul este real!

Priviti cum este realizat aceasta secventa in care o masina cade intr-o rapa. Sa nu credeti ca este vorba despre vreun trucaj! Chiar au aruncat o masina in rapa! O adevarat desfasurare de forte are loc pe platorurile de filmare pentru ca totul sa iasa perfect.

O macara tine suspendata masina care tocmai a sarit de pe asfalt.  Mai mult, realizarea acestei secvente a durat doua zile si, dupa cum vedeti, zeci de oameni au fost mobilizati pe platoul de filmare. Adevarati muncitori de santier au participat la realizarea unui accident pe care il veti vedea numai in serialul-fenomen al momentului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ii vedeti interpretand roluri captivante, insa in spatele camerelor de filmat sunt si ei ca oricare dintre

dumneavsoastra si nu uita sa se mai si distreze din cand in cand. Acum, pritivit-l pe Cihan cand iese un pic din rolul pe care il interpreteaza in serial.

Nu ratati luni la ora 20:00 episodul trei din "Furtuna pe Bosfor"! Dornica sa-si intalneasca tatal, Hazal afla unde lucreaza Cihan si ii face o vizita la birou.  Se prezinta in fata asistentului si a asociatului acestuia ca fiind fiica lui Cihan.

Cum va reactiona el? Vedeti luni, de la ora 20:00!