Imagini senzationale! E incredibil ce face acest bunic pe ringul de dans

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

V-am mai prezentat bunici care mai de care mai talentati. Urmatorul, insa, parca ii intrece pe toti! Are parul alb, dar se misca de parc-ar avea 18! Avem imagini savuroase! Atentie, doamnelor, va avertizam! Eliberati ringul de dans, vine bunicul!

Sunt imagini senzationale, surprinse pe ringul de dans cu un dansator de exceptie! Miscarile barbatului durduliu si cu parul carunt au uimit pe toti cei prezenti la petrecere. Cum sa ramai pasiv la asemenea miscari? Priviti-l doar!

Piruete, pasi alerti pe ritmul muzicii, parca nimic nu-l poate tine pe acest om departe de ringul de dans! Pana si doamnele par invidioase! Si daca mai punem la socoteala tinuta nu tocmai sportiva a "dansatorului  nostru", acesta merita si mai multe laude.



Nu stim daca bunicul este dansator de performanta sau, pur si simplu, un amator! Cert este ca miscarile lui fac furori printre femeile prezente la eveniment. Norocoasa este, insa, doamna care-i este partenera de dans.  Ii completeaza barbatului miscarile cu brio, pana la final, spre surprinderea tuturor.
##VIDEO128328##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: