Imagini sfâșietoare cu Roberta, polițista de 21 de ani, condusă pe ultimul drum în localitatea natală. Prietenii și colegii tinerei nu își pot reveni nici acum din șoc: „Nu vreau să cred așa ceva”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 aug 2024, 11:58

Roberta Ungureanu, tânăra polițistă în vârstă de doar 21 de ani, a fost condusă astăzi pe ultimul drum

 
Sursa: Facebook

Roberta Ungureanu, tânăra polițistă în vârstă de doar 21 de ani, este condusă astăzi pe ultimul drum în localitatea sa natală, Roșia de Amaradia.

Tragedia în urma căreia Roberta și-a pierdut viața a avut loc în data de 16 august, când tânăra polițistă a murit într-un accident rutier în județul Brașov, în timp ce se afla în misiune.

Colegii și prietenii tinerei polițiste sunt devastați de durere, iar mesajele emoționante au inundat rețelele sociale.

Citește și: Ea este Roberta, tânără polițistă de 21 de ani din Brașov care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier cu un TIR

Roberta, condusă pe ultimul drum luni, 19 august

Accidentul în urma căruia Roberta a murit s-a produs în apropierea localității Pădurea Bogați, la circa 7 kilometri de sediul poliției. Tânăra se afla la volanul unei autospeciale marca Logan când o semiremorcă a intrat pe contrasens și a lovit-o frontal.

„S-a intervenit pentru descarcerarea victimei şi pentru acordarea asistenţei medicale.

Se afla în stop cardio-respirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără rezultat",
a spus lct. col. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Primarul localității Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a anunțat cu tristețe în mediul online că Roberta va fi înmormântată astăzi, 19 august, în satul natal. În semn de respect și solidaritate, zeci de oameni îndurerați au ieșit pe străzile localității pentru a întâmpina mașina care transporta sicriul Robertei, încă de la intrarea în județul Gorj.

Mesajele dureroase postate de prietenii și colegii Robertei

Prietenii și colegii de muncă ai Robertei nu își pot reveni nici acum din șoc. Nimeni nu își poate imagina cum Roberta i-a părăsit atât de repede în urma unui accident atât de tragic. Tânăra avea tot viitorul înainte și o carieră promițătoare.

„Nu vreau să cred așa ceva, ai plecat prea devreme iubita mea, acum două zile ne făceam planuri ca o să ne distrăm când vii acasă, nu să te văd așa… o să-mi lipsești enorm.

Dumnezeu să te odihnească în pace, prietena mea cea mai bună… O să te iubesc mereu îngerul meu!”;

„Îmi amintesc cum în urma cu 7 ani pășeam încrezători pe ușa aceleiași clase, loc în care am adunat multe amintiri, acolo unde aspiram spre un viitor promițător... viitor care s-a spulberat!
Când îmi amintesc de tine, Roberta, mă gândesc la omul pe care te puteai baza, la persoana pe care o puteai apela sa ii ceri un sfat, in momentele dificile, fapt pentru care

ai lăsat un gol imens in urma ta!”, sunt doar câteva dintre mesajele apropiaților tinerei.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!