Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Molnar. Make-up artista a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi și flori

Autor: Diana Bostan

Imagini de la înmormântarea Ancăi Molnar

Sursa: Facebook: Știri Europa Nova Timișoara

Au apărut primele imagini de la înmormântarea Ancăi Molnar. Make-up artista a fost condusă astăzi, 13 iunie, pe ultimul drum de către familie și apropiați.

Scene dureroase la cimitirul Ronaț din Timișoara, acolo unde Anca Molnar a fost înmormântată în urmă cu câteva ore. Soțul și fiul cunoscutei make-up artiste sunt copleșiți de durere, iar aceștia nu s-au putut dezlipi de sicriu pe întreaga durată a funeraliilor. 

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum de prieteni și apropiați

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Molnar. Make-up artista a fost răpusă de cancer la vârsta de 34 de ani, lăsând în urmă un soț distrus de durere și un băiat care acum își plânge mama.

Astăzi, 13 iunie, Anca a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi și de flori albe.

Citește și: Anca Molnar va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Mesajul sfâșietor făcut de soțul ei, chiar înainte de înmormântare: „Eu și Patrick îți spunem azi adio!”

Ceremonia tristă de înmormântare s-a desfășurat la cimitirul Ronaț din Timișoara, acolo unde prietenii, apropiații și familia au plâns fără oprire.

Potrivit imaginilor furnizate de Nova Timișoara, make-up artista a fost condusă pe ultimul drum în aplauze, iar la intrare, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost așteptat cu un covor roșu și petale albe de trandafir.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sicriul alb a fost purtat cu grijă, iar ceremonia de înmormântare a fost una solemnă.

Claudiu Molnar, soțul Ancăi, nu și-a putut stăpâni lacrimile și nu și-a dorit să se despartă de sicriu pe întreaga durată a ceremoniei de înmormântare.

Mesajul sfâșietor postat de Claudiu Molnar, chiar înainte de înmormântare

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de doar 34 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Make-up artista, de origine din Timișoara, se confrunta cu boala de un an, fiind diagnosticată cu tumoare pe creier. 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

Claudiu Molnar a fost și cel care a făcut tristul anunț marți, 11 iunie, potrivit căruia Anca a plecat la ceruri, lăsând în urmă o familie îndurerată. Alături de Anca a fost prezent întotdeauna Claudiu Molnar, soțul și partenerul ei de viață, cel care i-a dat putere.

Anca și Cristi aveau și un băiețel pe nume Patrick, care acum va fi orfan de mamă.

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață.  Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată.  Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi.

Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră..”  este mesajul plin de durere postat de soțul acesteia, pe pagina de Facebook.