Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 30 iun 2024, 16:56

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit după 3 săptămâni de căutări și repatriat pentru a putea fi înmormântat

Cristian Molnar, tânărul român răpit de apele învolburate ale râului Natisone din Italia, a fost înmormântat, iar ceremonia a fost marcată de o durere profundă și de imagini sfâșietoare care au fost distribuite pe rețelele sociale.

Sâmbătă, 29 iunie, comunitatea din Târna Mare a fost cuprinsă de o tristețe nemărginită, când prietenii și familia și-au luat rămas bun de la Cristian Molnar, tânărul care și-a pierdut viața în viitura din Italia.

Trupul său neînsuflețit a fost descoperit sub o stâncă, într-o zonă periculoasă a râului Natisone, după mai multe zile de căutări intense. Vestea tragică a venit duminică, când fratele său, Petru, l-a identificat imediat după ce a fost găsit.

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar

Ceremonia de înmormântare a avut loc la capela din Târna Mare, unde sicriul alb al lui Cristian a fost purtat pe umeri de apropiați și depus în mormânt. Momentul a fost profund emoționant, reflectând durerea și pierderea resimțită de toți cei prezenți. Imaginile de la ceremonie au fost postate pe rețelele sociale, arătând durerea insuportabilă a familiei și prietenilor care au rămas alături de sicriu până în ultima clipă.

Petru Molnar, fratele lui Cristian, a jucat un rol esențial în eforturile de căutare, fiind parte integrantă a echipelor de salvare care au încercat cu disperare să-l găsească pe Cristian în regiunea Friuli-Venezia Giulia. El a fost determinat și plin de speranță, îndemnând salvatorii să nu renunțe la căutări, convins că fratele său este încă în viață și poate fi salvat.

Citește și: Mai mulți români au fost implicați în incendiile de vegetație din Turcia. Panică și haos în stațiunea Kusadasi

Citește și: Cod roșu de caniculă anunțat de meteorologii ANM în mai multe județe din țară. Prognoza meteo pentru ziua de 30 iunie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Fratele lui Cristian a sperat până în ultima clipă că acesta este viu

Cu toate acestea, toate speranțele lui Petru au fost spulberate când a primit vestea că trupul lui Cristian a fost găsit fără viață sub o stâncă.

Într-o declarație emoționantă pentru presa italiană, Petru a exprimat durerea profundă a familiei sale, spunând:

„Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate pentru Cristian”, a declarat fratele victimei.

Imaginile de la înmormântare au capturat momente sfâșietoare, reflectând suferința celor care l-au iubit pe Cristian. Ceremonia a fost un prilej pentru apropiați de a-și exprima ultimele gânduri și de a aduce un omagiu tânărului pierdut atât de tragic.

Tragedia care a lovit familia Molnar a fost resimțită nu doar în comunitatea locală, ci și în rândul celor care au urmărit evoluția căutărilor și au sperat până în ultima clipă într-un miracol. Cazul lui Cristian Molnar este un exemplu dureros al forței devastatoare a naturii și al fragilității vieții umane.

În aceste momente de profundă durere, gândurile și rugăciunile celor care l-au cunoscut pe Cristian sunt alături de familia îndurerată.

Moartea sa tragică a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit și apreciat, iar amintirea lui va rămâne vie în sufletele lor. Familia Molnar cere acum adevăr și dreptate pentru Cristian, dorind ca circumstanțele exacte ale tragicului incident să fie pe deplin elucidate.

Puteți vedea totul în materialul video de mai jos: