Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Patriziei Cormos și a Biancăi Doroș! Ce a apărut în fața caselor celor două tinere, înainte de a fi conduse pe ultimul drum

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 iun 2024, 10:34

Astăzi sunt înmormântate Patrizia și Bianca

Sursa: presasm.ro; Facebook Bianca A. Doroș/ Patry Cormos

Sâmbătă, la ora 13:00, a început ceremonia funerară a Patriziei Cormos și Biancăi Doroș, în Tarna Mare, localitatea lor natală, din Satu Mare.

După ce duminică, 2 iunie, Patrizia Cormos și Bianca Doroș au fost găsite, înecate, în râul Natisone, din Italia, astăzi, acestea sunt conduse pe ultimul drum de familiile îndurerate și de oamenii din comunitate, unde este doliu general.

Patrizia Cormos și Bianca Doroș sunt înmormântate astăzi

Conform informațiilor transmise de presasm.ro, tinerele sunt înmormântate în două sicrie albe.

După repatriere, trupurile neînsuflețite ale fetelor au fost depuse la locuințele lor, Patrizia la Bocicău și Bianca la Valea Seacă.

Înainte de ceremonia funerară, prietenii, colegi, apropiați, vecini și alți oameni din zonă le-au adus un ultim omagiu tinerelor și și-au luat rămas-bun de la acestea. Același lucru l-au făcut și apropiații lor din Italia, înainte de a fi aduse în România.

Citește și: Bianca și Patrizia s-au întors acasă, în România: Zi de doliu în comunitatea din Târna Mare! Familia si prietenii își iau ADIO de la cele două fete

Revenirea Biancăi în țară a fost marcată într-un mod deosebit de familie și prieteni, care au așteptat-o pe aceasta în curtea casei, îmbrăcați în straie tradiționale.

Înmormântarea Patriziei Cormos și a Biancăi Doroș a început astăzi, la ora 13:00, iar, în urmă cu puțin timp, presasm.ro a publicat primele imagini de la fața locului, surprinse înainte ca evenimentul să înceapă.

Citește și: Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ce imagini au apărut de acasă la Bianca Doroș și de la Patrizia Cormos

Câteva dintre fotografii le surprind pe rudele Biancăi în timp ce așteaptă, în haine de doliu, sub un cort imens, întins în curte, venirea oamenilor și a preotului, pentru a începe ceremonia funerară. În fața porții, familia Doroș a amplasat un frumos tablou al fetei îmbrăcate în costum național, centrat într-o ramă din flori albe.

Citește și: Doliu în familia lui Tzancă Uraganu. Nepotul artistului s-a stins din viață la vârsta de opt ani: ,,Copil frumos și bun”

Același lucru l-a făcut și familia Patriziei Cormos, a cărei fotografie a fost pusă în mijlocul unei inimi imense din bujori albi, care se află în fața casei sale părintești, de unde este condusă, astăzi, pe ultimul drum.

Citește și: Fratele lui Cristian Molnar cere, cu disperare, continuarea căutărilor: „Fratele meu este în viață. Trebuie să continue”

Înmormântarea este organizată conform tradiției românești, cu cele două fete îmbrăcate în rochii de mireasă. În acest sens, sora Biancăi a venit cu mai multe detalii, postate zilele trecute pe rețelele sociale:

„În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot suportul vostru și îmi pare rău ca nu am reușit să răspund tuturor. Îmi este foarte greu să scriu asta dar pentru îngerul nostru pe care îl conducem pe ultimul drum: Înmormântarea va fi *sâmbătă la ora 13:00* în Valea Seacă, la noi acasă. Priveghiul vineri la ora 18:00 tot la noi acasă”.