Imagini sfâșietoare de la mormântul Ancăi Molnar! Cum a fost surprins soțul regretatei make-up artiste la cimitir: „Ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată”

Autor: Diana Bostan

Gestul cutremurător făcut de Claudiu Molnar la mormântul Ancăi Molnar

Sursa: Facebook: Molnar Anca Anca/ Claudiu Molnar

La o săptămână de la înmormântarea Ancăi Molnar, soțul regretatei make-up artiste a făcut un gest cutremurător, chiar la mormântul soției sale. Iată ce mesaj a transmis bărbatul!

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, fiind răpusă de o boală nemiloasă. Make-up artista a lăsat în urmă cu soț îndurerat, dar și un băiețel. La o săptămână de la moartea ei, soțul Ancăi Molnar a mers la cimitir pentru a-i duce cafeaua și prăjitura preferată.

Gestul cutremurător făcut de Claudiu Molnar la mormântul soției sale

Claudiu Molnar, soțul regretatei Ancăi Molnar, nu-și revine după moartea acesteia.

Bărbatul a fost alături de cunoscuta make-up artistă până în ultima clipă a vieții sale, fiind cel care a sprijinit-o necondiționat în lupta cu boala nemiloasă.

Citește și: Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul este devastat: „Mi-e atât de dor!”

Anca nu a lăsat în urmă doar un soț îndurerat, ci și un băiețel în vârstă de 14 ani care se confruntă cu durerea pierderii unei mame.

Soțul Ancăi Molnar vine zilnic la mormântul soției sale și încă are speranța că totul este doar un vis urât. De această dată, Claudiu Molnar a stârnit emoția prietenilor săi din mediul virtual în momentul în care a mers la mormântul soției sale cu o cafea și cu prăjitura ei preferată.

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată “miniamandina” Iubirea mea.

Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină”, a scris Claudiu Molnar, într-o postare făcută pe pagina de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Claudiu Molnar resimte lipsa soției sale

Din imaginea postată în mediul online, se poate observa cum mormântul Ancăi Molnar este acoperit de coroane și aranjamente florale, semn că make-up artista era o persoană îndrăgită, iar moartea ei a lăsat un gol imens în inimile apropiaților.

Însă cel mai afectat este soțul Ancăi Molnar, bărbatul postând zilnic fotografii și videoclipuri cu soția sa. Acesta își amintește cu drag de clipele petrecute împreună și mărturisește că-i simte lipsa din ce în ce mai mult.

Citește și: Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„Iți simt lipsa tot mai tare, mie așa de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci…de tot ce faceam împreună”, a mai scris Claudiu Molnar în postarea sa.

Deși o luptătoare, Anca Molnar a pierdut ultima și cea mai importantă bătălie cu boala nemiloasă: cancerul. Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost diagnosticată în urmă cu un an cu tumoare pe creier și, în ciuda intervențiilor, make-up artista a pierdut lupta cu boala.