Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul neobișnuit făcut de soțul și de prietenele make-up artistei lângă sicriu: „Ultima cafea alături de tine”

Autor: Diana Bostan

Imagini de la priveghiul Ancăi Molnar

Sursa: Facebook: 21conceptevents

Scene dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar. Soțul make-up artistei răpuse de cancer nu s-a putut dezlipi de sicriu. Iată imaginile durerii!

Familia și prietenii Ancăi Molnar, care a pierdut lupta cu cancerul, s-au reunit la o capelă din Timișoara pentru a-și lua rămas bun. În imaginile emoționante de la priveghi, publicate de apropiați, se văd numeroase coroane de flori impresionante.

Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar

După ce trupul tinerei a fost depus la capela din Timișoara, Claudiu Molnar, alături de câteva dintre prietenele Ancăi, au făcut un gest impresionant și neobișnuit.

S-au adunat lângă sicriul alb al Ancăi cu câteva pahare de cafea și au realizat o fotografie, marcând astfel un moment simbolic de despărțire. „Ultima cafea alături de tine” este mesajul emoționant pe care l-au transmis, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Imagini dureroase cu ultimele clipe din viața Ancăi Molnar. Soțul cunoscutei make-up artiste este copleșit de durere: „Până când moartea ne va despărți”

Anca Molnar va fi înmormântată într-un sicriu alb, simbolizând puritatea și liniștea eternă. La priveghi, decorul a fost unul deosebit, întregul spațiu fiind îmbrăcat în flori albe, creând o atmosferă solemnă și plină de respect. Soțul ei îndurerat, Claudiu Molnar, nu s-a dezlipit de sicriul ei, rămânând aproape de partenera sa până în ultima clipă.

„Te-am îmbrăcat în flori...și

nu ai zis nimic. Ne-ai lăsat cu atât de multe lacrimi. Nu te vom uita niciodată. Să nu uiți că ai promis că din când în când ne faci cu ochiul. Pe mai târziu, draga noastră”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei care s-au ocupat de decorarea capelei pentru priveghiul Ancăi Molnar. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie. Aceasta va fi înmormântată la cimitirul Ronaț din Timișoara.

Mesajul dureros postat de soțul Ancăi Molnar

Anca Molnar, în vârstă de 34 de ani, a fost răpusă de cancer în urmă cu o zi, lăsând în urmă o carieră strălucită în lumea make-up-ului. Talentul și pasiunea ei au fost recunoscute și admirate de numeroase persoane, inclusiv de vedete din România, care acum îi deplâng pierderea.

Citește și: Mesajele înduioșătoare dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artista să fie învinsă de cancer: „Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”

Tânăra în vârstă de 34 de ani nu era apreciată doar pentru talentul în make-up, ci și pentru faptul că a fost o mamă și o soție devotată. Diagnosticată cu cancer, Anca Molnar a făcut tot posibilul pentru a învinge această boală, ba chiar a fost operată la o clinică din Turcia, iar veștile păreau a fi bune.

Claudiu Molnar, soțul Ancăi Molnar a publicat un video în care apare alături de aceasta în ultimele sale clipe de viață. Cei doi se țineau de mână pe holul spitalului, în timp ce se apropiau de geam, profitând parcă de ultimele momente împreună.

”Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche. Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”,  a scris soțul Ancăi Molnar, pe  Facebook.