IMAGINI SOC: Bataie CRUNTA dupa tragedie! Supravietuitorul l-a snopit pe cel care l-a filmat cand era in pericol

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Ca si cum nu ar fi fost de-ajuns tragedia in care doi oameni si-au pierdut viata incercand sa traverseze apele involburate ale Jiului, un nou scandal a izbucnit astazi.

O bataie pe viata si pe moarte. Despre ce este vorba, vedeti acum! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional! Doi soti si-au pierdut viata dupa ce au incercat sa treaca Jiul in carute! Doar un barbat a reusit sa se salveze.

Totul a fost filmat pas cu pas de un tanar aflat pe mal. Supravietuitorul tragediei a dat nas in nas cu tanarul care a surprins cumplitele momente.

Ce a iesit? Infuriat la culme ca baiatul a filmat totul in loc sa-i ajute, omul s-a napustit asupra cameramanului de ocazie. A urmat o ploaie de lovituri.

In apararea lui, tanarul spune ca nu si-a imaginat nicio secunda ca cei doi soti se vor ineca. Ar fi filmat intrega scena pentru amuzament, explica el. Ba chiar i-a avertizat sa nu se avante in rau: "din punctul meu de vedere, in momentul acela, nu am realizat pentru ca, efectiv, nu-i vedeam in niciun fel de pericol pentru ca apa era pana aici si in niciun moment nu m-am gandit
ca s-ar putea sa se inece", se apara barbatul.

"Mi-am dat seama ca se ineaca in ultimul moment (…) eu nu stiu foarte bine sa inot". Speriat, tanarul a oprit filmarea si a sunat la 112. A fost, insa, prea tarziu pentru cei doi soti.

Singurul care, parca ar fi presimtit nenorocirea a fost calul care, la un moment dat, a refuzat sa se mai miste.
Pana la urma, dupa minute bune de chin, animalul a ajuns teafar la mal: "in momentul ala, singurul lucru care ma preocupa era calul. Pentru ca veneau carutele peste el si tot ei il bateau". Ce s-a intamplat  cu cel care a filmat tot vedeti in materialul video.
##VIDEO114866##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta