IMAGINI SOCANTE! A fost spulberat de-a dreptul pe trecerea de pietoni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:19

A fost miercurea neagra la Braila! Desi nu a fost gheata pe sosele, in mai putin de 24 de ore s-au produs mai multe accidente rutiere.

Intr-unul dintre ele a fost implicat si un pieton, care a fost grav ranit. Camerele de supraveghere montate in oras au surprins ceea ce s-a intamplat.

Pietonul vine grabit de pe trotuar si traverseaza strada, fara sa se asigure. Parca nici nu vede ca din stanga vine un sir de masini. Desi barbatul traverseaza pe trecerea de pietoni, soferul care l-a accidentat nici macar nu a redus viteza ca sa nu mai spunem ca trebuia sa opreasca.

L-a lovit in plin pe barbat, iar impactul a fost atat de puternic, incat pietonul a zburat cativa metri, dupa care s-a prabusit pe sosea. Imediat, barbatul accidentat a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Braila. Norocul lui a fost ca s-a ales doar cu o fractura.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu toti au ajuns la spital, dar masinile soferilor implicate in accidente vor avea nevoie de multiple reparatii.

Este povestea celor doi soferi care, din neatentie, s-au acrosat. Momentul impactului dintre cele doua masini a fost surprins de camerele de supraveghere. La fel de ghinionisti au fost si alti soferi. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zona.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.