IMAGINI SOCANTE cu picioarele Biancai Dragusanu! Roscata a mers la medic pentru un nou tratament

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Dupa ce aseara s-a destainuit la WOWbiz, astazi, roscata, a decis sa incerce un tratament revolutionar pentru a scapa de vanataile pe care le are pe picioare.

Semnele sunt de cativa ani, dar doctorul Kasem i-a promis ca pana la vara Bianca va scapa de probleme. Asa ca, roscata urmeaza un tratament lunar pentru picioare. Astazi, o echipa WOWbiz a surprins-o chiar in cabinetul esteticianului. Aici, Bianca a suferit enorm. S-a lasat injectata si a tremurat toata de frica.

"Imi e teama si ma doare. Simt durerea pana in inima. Simt arsuri si furnicaturi in tot corpul", a spus roscata in timp ce medicul Kasem ii aplica tratamentul. 

"O sa aplicam un tratament inovator cu laser si cu niste substante active. Ele au rolul sa refaca tegumentele distruse si sa redea uniformitatea pielii. Pana la vara va fi totul ok la Bianca. Eu asa sper", a explicat medicul procedura la care a fost supusa Bianca.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.