IMAGINI SOCANTE! Cum ARATA acum bebelusul african care la 7 luni era piele si os si risca sa moara in orice moment!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 13:40

Minhaj Gedi Farah, copilul african care a facut inconjurul lumii din cauza ca era subnutrit sisi era dovada vie ca in Africa bebelusii mor efectiv de malnutritie, a trecut printr-un program de intensive de recuperare, revenindu-si complet.

La sapte luni cantarea doar 3 kilograme si era imaginea unei campanii impotriva foametei care a circulat in intreaga lume.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/somalia-1-cc83a862026c4c056ac96adaae0feec8.jpgEl si-a revenit complet acum, fiind un baietel sanatos fiind supus unui program intensive de tratament, ajungand sa cantareasca 8 kilograme. Timp de tei lui I s-au facut transfuzii de sange si i-a fost administrate o pasta de arahide bogata in vitamin, numita Plumpynut.

La patru kilograme el a putut fi tratat si de tuberculoza.
El poate sa se aseze singur sis a manance singur fara ajutor, se taraste si da semen ca va putea merge,a spus mama lui.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/somalia-2-5e3275702a886a0d9171449612d8891b.jpgSituatia in Africa este dezastruaosa cand vine vorba de malnutritie. Somalezii mor pe capete de foame desi americanii trimit ajutoare care nu ajung la toti cei patru milioane de oameni. Pe langa foamete, apar boli infectioase precum holera, malaria sau pojarul. Oameni au ajuns sa moara intr-un mod crunt incat ti se rupe sufletul cand ii vezi, declara, Sirat Amin, o nutritionista din Comitetul International de Salvare.





 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.