Imagini socante: iata cum te distruge cancerul! O femeie s-a fotografiat zilnic timp de un an. E incredibil cat de mult a schimbat-o boala

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 19:15

Cancerul este principala boala mortala din lume: in fiecare an peste 8 milioane de oameni se sting din cauza acestei afectiuni.

Boala poate fi invinsa, insa pacientul trebuie sa urmeze un tratament foarte greu, cu sedinte de chimioterapie, radioterapie si pastile foarte puternice care lasa urme grele asupra corpului uman.

Jennifer Glass, o femeie in varsta de 51 de ani din Statele Unite, a vrut sa ilustreze aceste schimbari dupa ce a fost diagnosticata cu cancer pulmonar in urma cu un an.

Sotul ei a fotografiat-o astfel in fiecare zi, timp de un an, chiar din ziua in care a primit diagnosticul.

Schimbarile sunt drastice, putem observa cum femeia si-a pierdut complet parul iar pielea i-a fost afectata de eruptii severe.

Va avertizam ca imaginile sunt socante:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.