Imagini șocante în Iași! O tânără de 26 de ani, studenta la medicina goală-pușcă în centrul orașului

Autor: L.S.
Actualizat: 08 mai 2019, 14:13

Scene șocante s-au petrecut aseară, în centrul orașului Iași. O studentă la medicină de 26 de ani a început să se plimbe goală-pușcă pe străzi.

O studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, de cetatenie franceza în vârstă de 26 de ani s-a dezbrăcat marți seară la pielea goală, pe strada Horia, din centrul Iaşului.

Scenele incredibile s-au petrecut în jurul orei 20.20.

Trecătorii au fost cei care au alertat autorităţile, poliţiştii reuşind s-o imobilizeze pe fată într-o scară de bloc din apropiere.

Tânăra de 26 de ani vorbea în limba franceză, au comentat trecatorii din zona.

Fata a fost preluată de echipaje de Poliţie şi SMURD şi transportată la Spitalul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: „Lăsaţi oamenii să fumeze, să bea şi să mănânce carne roşie cât vor!” Ministrul Sănătăţii face valuri

Citeste si: ÎNĂLȚAREA DOMNULUI 2019. Când pică marea sărbătoarea în acest an

Citeste si: Gabriela Firea avea o sârmă în colon! Medicii care au operat-o nu au nicio explicatie. „Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”

O studentă de 26 de ani a șocat aseară oamenii legii. Aceasta s-a dezbrăcat complet de haine și a început să se plimbe prin centrul orașului, iar locuitorii au rămas complet șocați și oamenii au alertat imediat autoritățile.

Trecătorii au reușit să o imobilizeze pe tânără într-o scară de bloc, până la sosirea oamenilor legii. Prea locală informează faptul că aceasta vorbea în limba franceză, iar acum, în urma celor întâmplate, studenta a fost preluată de echipaje de Poliţie şi SMURD şi transportată la Spitalul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: 7est.ro

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.