IMAGINI SOCANTE! Inca un jurnalist american a fost DECAPITAT de gruparea Statul Islamic

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Statul Islamic ingrozeste iar lumea! Noi imagini postate de catre islamisti arata ca un alt jurnalist american a fost decapitat!

Casa Alba a confirmat veridicitatea imaginilor! Razbunarea gruparii Statul Islamic continua! Dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani, un islamist decapita un jurnalist american pentru a-l avertiza pe liderul de la Casa Alba sa inceteze actiunile militare din Irak, acelasi individ apare acum intr-o noua postare video in care repeta gestul criminal cu o alta victima.

Este vorba de un jurnalist tinut ostatic, un barbat pe nume Steven Sotloff, in varsta de 31 de ani.

Americanul a fost tinut captiv de catre Statul Islamic timp de un an, dupa ce a fost capturat in Siria.

Postarea Statului Islamic poarta denumirea de "Al doilea mesaj catre America" si incepe la fel ca prima inregistrare, cu o declaratie a presedintelui Barack Obama, in care declara ca va continua lupta impotriva gruparii islamiste.

Raspusul Statului Islamic e unul socant! In aceasta noua inregistrare, individul costumat in negru i se adreseaza din nou Presedintelui american.
Victima sa poarta o camasa portocalie, asemenea primului jurnalist decapitat, James Foley.

Este ingenuncheat si priveste fix spre camera de filmat, dupa care este obligat sa citeasca un mesaj pentru Obama prin care il face raspunzator pentru moartea sa. Socant este si finalul inregistrarii, unde apare un ostatic britanic, pe numele sau David Haines, care este amenintat cu pedeapsa capitala daca America nu opreste ofensiva impotriva statului islamic.


Reprezentantii Casei Albe se declara consternati de asasinarea jurnalistului. Acum o saptamana, mama jurnalistului Steven Sotloff postase un mesaj emotionant, in speranta ca cei care i-au rapit fiul se vor indura si-l vor elibera. Raspunsul statului islamic a fost unul socant. Iar asasinarea lui Steven Sotloff ar putea sa fie urmata de o alta decapitare.
##VIDEO121015##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.