IMAGINI SOCANTE! Inundatiile au facut dezastru in Dobrogea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:20

La 24 de ore de la dezastru, inca mai apar imagini uluitoare.

Peste intreg orasul Tulcea ai fi putut jura ca toata Dunarea s-a revarsat. Apa cat vezi cu ochii si nici urma de asfalt. Cand s-a vazut in mijlocul valurilor repezi, barbatul din imagini s-a urcat pe un gard, ca sa fie in siguranta. Si soferii care aveau drum pe strada cu pricina au facut cale intoarsa. Era mult prea periculos ca sa poata inainta.

In centrul orasului parca a fost si mai rau! Canalizarile n-au facut fata cantitatii uriase de apa si au scos totul, inapoi, in drum.
Zeci de minute, pompierii s-au straduit, in mijlocul suvoaielor, sa rezolve problema. Priviti pana unde le ajungea oamenilor apa!

Nu e ploaie de la Dumnezeu ca Tulcea si Cernavoda sa nu se inunde. Autoritatile spun ca se simt prea mici in fata naturii, mai ales dupa ce a turnat cu galeata, cu peste o suta de litri pe metrul patrat. Va aratam acum imagini incredibile, care arata forta cu care apele au lovit! In Cernavoda, asflatul parca ar fi fost smuls de pe pamant, lasand la vedere cratere uriase.


Acum, viitura s-a retras, insa in urma au ramas zeci de oameni inecati in lacrimi amare. Sunt cei care si-au deschis afaceri in centrul orasului, cel lovit de nenorociri in fiecare an. E incredibil cum de localnicii isi mai gasesc putere sa o ia de la capat!

Noroi, mobila plina de mucegai si marfa de aruncat la gunoi! Cu asta au ramas comerciantii din Cernavoda, ale caror magazine si afaceri s-au dus pe apa sambetei.
Disperata si sleita de puteri, doamna din imagini nu mai stie pe ce drum s-o apuce.

Ar face orice, numai ca sa isi recupereze macar o parte din bani. Alt magazin, alt necaz! Becuri, baterii, intrerupatoare, toate sunt stricate si nu mai pot fi vandute! Comerciantii au ajuns la capatul puterilor! S-au saturat ca, de fiecare data cand ploua sa stea cu sufletul la gura pentru ca in oras canalizarea stradala nu functioneaza! La asa necaz, acum doar despagubirile ii mai pot lumina pe oameni.


Imagini pe care nimeni nu-si imagina ca le va vedea vreodata pe un bulevard principal din centrul capitalei. Puhoaiele revarsate, masinile acoperite pe jumatate de ape si canalele de scurgere din care tasnesc neintrerupt suvoaie continua sa uimeasca!

Dupa 24 de ore de ploaie incontinua, cand in sfarsit potopul s-a potolit, oamenii si-au pus miinile in cap cand au vazut dezastrul. Unde te uiti cu ochii numai distrugere si oameni disperati.
Multi au asigurare, dar ce mai conteaza acum? Apa le-a adus numai necazuri!

Pana sa ajunga pompierii, fiecare a incercat cu fortele proprii sa salveze ce se mai poate. Culmea, pe unele strazi nici nu e nevoie sa ploua prea mult ca deja apa balteste in curti. Unde mai pui cand ploua cu galeata! In Bucuresti, nimic n-a stat in calea apelor: periferie sau zona rezidentiala, totuna.


Dupa atata necaz vin si vestile bune! Meteorologii anunta doua zile fara ploaie si cu temperaturi ce vor urca pana la 30 de grade Celsius. Doar ca sfarstitul de saptamana va fi din nou ploios!