IMAGINI SOCANTE! Nu o sa-ti vina sa crezi ce i-au scos medicii acestui barbat din gura: “Cum a ajuns acolo?”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:08

Va avertizam ca imaginile din materialul video de mai jos sunt socante! Un barbat din Africa de Sud a mers la spital pentru ca medicii sa-i scoala din gat un obiect suspect.

Clipul de mai jos a fost filmat intr-un spital din Africa de Sud. Un barbat, a carui identitate nu a fost dezvaluita s-a prezentat de urgenta la spital pentru ca medicii sa-i scoata din gat un telefon. Ati citit bine! Nu s-au facut publice imprejurarile sau circumstantele in care barbatul a ajuns intr-o asemenea situatie, insa se crede ca este vorba de o altercatie, de un conflict in urma caruia un agresor sau mai multi i-au indesat victimei telefonul mobil pe gat.



Nu este singurul caz de acest gen din Africa de Sud! In 2005, un barbat a fost acuzat de agresiune dupa ce fosta lui iubita a depus plangere la politie pentru ca i-a indesat telefonul mobil pe gat. Revenind la imaginile din clipul de mai jos, medicii l-au sedat mai intai pe pacient, au curatat zona afectata, dupa care, cu ajutorul unui forceps, i-au scos barbatului telefonul din gat.
Va avertizam ca imaginile pot avea un impact emotional!



Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii