Imagini socante pe litoral: o furtuna apocaliptica a devastat plaja din Mamaia! Turistii au fost luati prin surprindere VIDEO

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 iul 2018, 16:20

Romanii se confrunta cu o vara atipica in acest an: ploile si vijeliile au pus stapanire pe cea mai mare parte a tarii.

Un nou episod a avut loc in Mamaia, unde turistii prezenti pe plaja au fost surprinsi de o furtuna violenta in cursul zilei de duminica.

In imaginile care au ajuns virale pe internet se poate observa cum vantul, care bate cu putere foarte mare, ia pe sus sezlongurile si lucrurile turistilor.

Citeste si: O noua furtuna a lovit litoralul romanesc: zona de corturi din Vama Veche a fost devastata de vantul puternic! Imaginile sunt socante VIDEO

Citeste si: Meteorologii avertizeaza: Romania este in tranzitie catre o noua clima! "Luna lui cuptor" s-a transformat in "luna potopului"! Iata din ce an nu a mai plouat atat de mult intr-o luna!

Oamenii se chinuie sa scape teferi si nevatamati, insa multi dintre ei nu reusesc sa faca fata vijeliei si incearca sa se deplaseze fara succes.

Iata imaginile:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.