Imagini SOCANTE surprinse de paparazzi. Dive de la Hollywood, pline de celulita!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

Multi cred ca celebritatea merge mana in mana cu perfectiunea si ca divele hollywoodiene sunt complet straine de probleme “lumesti” cum ar fi, spre exemplu, celulita!

Avem dovezi clare care atesta din nou ca starurile de la Hollywood nu sunt chiar asa perfecte. Paparazzi au reusit sa surprinda in imagini faptul ca divele sunt invadate de celulita mai ceva ca plantele de buruieni. Halle Berry, de exemplu, la 48 de ani, in shotinguri arata demential, dar in realitate, de la brau in jos, incepe dezastrul. Diva arata horror in ceea ce priveste celulita.

Si Kim Catrall, interpreta sexoasei Samantha din “Sex and the City”, in celebrul serial pare lipsita de complexe si de celulita, asta pentru ca imaginile au fost atent procesate inainte de difuzare.

De fapt, la cei 56 de ani ai sai, Kim are pielea precum coaja de portocala! Credeati ca focoasa Beyonce are corpul numai fibra? Nici gand! Pana si ea are corpul brazdat de celulita, defect care, devine invizibil in videoclipuri si sedinte foto.

In cel mai recent clip al lui Jennifer Lopez, diva se unduieste lasciv imbracata in tinute sumare, iar trupu-i pare fara de cusur! O fi ea una dintre cele mai sexy femei din lume, dar tot are celulita! Paparazzi dovedesc cel mai bine cum sta treaba!

“Nevasta disperata” Eva Longoria poate ca suceste mintile
barbatilor cu aerul ei exotic si pictorialele fierbinti trecute prin filtrul “Sfantului” Photoshop, dar dezamageste cu pozele tip paparazzi, care ne prezinta o Eva nu chiar asa perfecta.

Oscilatiile de greutate si-au lasat o amprenta serioasa asupra trupului candva sexy si tonifiat al Christinei Aguilera. Acum picioarele divei sunt pline de celulita! Cu toate astea, artista isi etaleaza cu nonsalanta corpul in tinute sumare. Desi Tara Reid zici ca-i trasa printr-un inel, de la solduri in jos trupul ei arata ingrozitor.
Imbracata in costum de baie si privita de la spate, actrita pare mai degraba o octogenara decat o vedeta in jurul varstei de 40 de ani.

##VIDEO114259##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii