IMAGINI SOCANTE surprinse in fata unei biserici VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 02:25

Un a lesinat in fata multimii in timp ce oficia slujba.

Preotul a cazut ca secerat, spun martorii. Venise sa tina slujba in fata bisericii Sfantul Mina si, desi nu parea sa se simta rau, pur si simplu a picat din picioare. In timp ambulanta era pe drum, iar enoriasii il asezau cat mai comod pe sarmanul preot, colegii sai il stropeau cu apa intr-o incercare disperata de a-l face sa-si revina.

Un preot se zbate intre viata si moarte dupa ce i s-a facut rau pe treptele bisericii Sf Mina din Constanta.
El participa alaturi de mai multi preoti la slujba de Sfantul Maslu care urma sa se tina afara din cauza ca biserica a fost incuiata de asociatia care o detine. Totul s-a intamplat in timp ce barbatul se pregatea de slujba. A cazut din picioare si in scurt timp si-a pierdut cunostinta. Colegii au incercat sa il resusciteze insa, pana la sosirea echipajului SMURD preotul abia daca mai avea puls.


Parintele Remus Dumbrava are 50 de ani si este preot onorific la Catedrala Arhiepiscopala, iar in momentul de fata se afla la spital in stare grava. Culmea, la nicio ora distanta un barbat care alerga prin parc a lesinat si el langa biserica. Slujba se tinea afara pentru ca biserica Sfantul Mina e implicata intr-un urias scandal.

Credinciosii veniti la biserica Sfantul Mina din Constanta au crezut ca e o gluma cand au vazut ca usile lacasului de cult sunt inchise.
Au dat roata casei Domnului doar, doar or putea intra pe undeva ca sa se inchine sau sa cumpere o lumanare in amintirea celor adormiti.

Biserica Sfantul Mina a intrat intr-un scandal imens inca de acum doua luni. Mai intai, unul dintre preotii de aici a provocat un accident, fiind gasit beat la volan. A urmat apoi un alt slujitor al Domnului, parintele Picu, care a reusit sa starneasca revolta in sanul Arhiepiscopiei Tomisului, dupa ce mai marii au aflat ca lacasul de cult e inaltat pe terenul unei societati comerciale.
Drept urmare, s-a dispus caterisirea parohului, iar pe biserica a fost pus lacatul.