IMAGINI SOCANTE! Trupul barbatului care a murit in fata Primariei sectorului 5 a fost adus acasa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:50

Unul dintre barbatii care au protestat ieri in fata primariei sectorului 5, dupa ce au incercat sa intre in audienta la primarul Marian Vanghelie, a murit din cauza problemelor pe care le avea la inima.

Este concluzia de pana acum a legistilor, care vor face, insa, si alte teste inainte de a intocmi raportul final. Omului i s-a facut rau si a intrat in stop cardio respirator. A murit la spital. In jurul pranzului, familia barbatului mort a adus acasa trupul de la IML.Vecinii spun ca barbatul era un om muncitor. Si-a pus casa gaj si s-a imprumutat peste masura numai ca sa aiba bani sa plateasca muncitorii de la firma sa de constructii.


Datoriile acumulate l-ar fi adus in pragul disperarii. Barbatul era despartit de sotia sa si locuia singur. Are doi copii. Toti cei care l-au cunoscut sunt in stare de soc. Vecinii au lacrimi in ochi. Celalalt protestatar a fost din nou audiat de politisti. Dupa ce ieri a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea linistii si ordinii publice, astazi a raspuns intrebarilor procurorilor. Totul s-a petrecut fulgerator.
Celuilalt protestatar nici nu-i vine sa creada ca a ramas fara cel mai bun amic.