IMAGINI SOCANTE: Un barbat nu si-a mai inchis gura de 21 de ani din cauza limbii URIASE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 21:00

Pare incredibil, insa un chinez nu si-a mai inchis gura de 21 de ani din cauza limbii prea lungi.

Wang Youping, in varsta de 34 de ani, sufera de o afectiune ciudata inca de la sase ani, cand limba a inceput sa i se dezvolte ciudat.

 

Aceasta are acum 25 de centimetri lungime, 10 centimetri latime si sapte centimetri grosime. Este atat de mare incat i-a impins dintii, care acum au o pozitie orizontala si i-a deformat forma fetei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Barbatul

nu mai poate vorbi si respira extrem de greu, existand chiar pericolul ca vasele de sange din limba sa se sparga si sa conduca la hemoragie.

 

Wang a umblat prin numeroase spitale, dar abia acum medicii au descoperit o solutie pentru problema sa. El va avea nevoie de cel putin cinci operatii in urmatorii trei ani pentru ca limba sa sa revina la normal.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-23d4151ec29b6221d32f7e28524f43ec.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.