IMAGINI SOCANTE: Un sportiv de performanta este in COMA dupa ce a fost batut in fata unui club

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Incredibil ce s-a putut intampla in centrul Iasului, dupa o betie in club! Un tanar sportiv de performanta, de 27 de ani, a fost pus la pamant cu o lovitura fulgeratoare de un individ care a petrecut in acelasi local.

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale clubului au surprins intreaga scena socanta. Se vede cum sportivul, Stefan Pavel, iese singur din local, iar din spate vine nervos un alt tanar. Cand sportivul isi intoarce capul, caci urma sa traga usa dupa el, cel din urma lui se napusteste cu pumnul.

In aceeasi clipa a reactionat si Stefan si, din instinct, a incercat sa se apere. Insa, agresorul l-a nimerit in forta in zona sensibila a fetei, iar lovitura care i-a provocat sportivului inconstienta.

In cadere, el s-a izbit puternic cu capul de trotuar.

Nimeni dintre zecile de petrecareti nu s-a gandit o clipa sa intervina sa aplaneze conflictul, ba chiar l-au lasat pe sportiv sa zaca minute in sir, intins pe asfalt, pana sa cheme ambulanta. Nici macar agentii de paza ai clubului nu au miscat vreun deget. Iata cum martorii trec pe langa victima si nu schiteaza niciun gest.

Stefan se afla de 10 zile in coma profunda.
Se pare ca scandalul a pornit de la agresor, care o cunostea pe victima. Batuasul si-a adus aminte de o situatie tensionata pe care au avut-o in Londra, in urma cu cativa ani, iar acum s-a razbunat. Culmea! El este cercetat acum in stare de libertate.
##VIDEO81220##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”