Imagini spectaculoase de la nunta Andei Adam. Artista și soțul ei au strălucit la propriu. Cât au costat rochiile de mireasă pe care le-a purtat vedeta | FOTO

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 30 iun 2024, 12:39

Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, au spus spus „Da” la oficiul Stării Civile

Sursa: Instagram / Anda Adam

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au sărbătorit iubirea lor în cadrul unei nunți spectaculoase, cu invitați de seamă și un program artistic impresionant.

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit împreună într-o nouă etapă a vieții lor, spunând „da„ în fața altarului la Mănăstirea Cașin. Înconjurați de familie și prieteni apropiați, cei doi au primit binecuvântarea preotului într-o ceremonie religioasă emoționantă. Evenimentul a fost marcat de prezența unor invitați de seamă și de o organizare fastuoasă, reflectând personalitatea extravagantă a miresei.

Rochie impresionantă de peste 20 de kilograme purtată de Anda Adam

Anda Adam a fost vedeta serii, strălucind într-o rochie de mireasă opulentă, care a atras toate privirile. Potrivit surselor, rochia, cu o greutate impresionantă de 20 de kilograme, a fost atât de voluminoasă încât vedeta a trebuit să fie atentă la fiecare mișcare. La rândul său, mirele a optat pentru un costum elegant în nuanțe alb-negru, completând astfel tabloul unui cuplu sofisticat și plin de stil.

Pentru acest eveniment special, Anda Adam nu a făcut compromisuri în ceea ce privește ținutele sale.

Artista a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat, fiecare fiind un exemplu de eleganță și lux.

Cei doi au ajuns la biserică în moduri la fel de spectaculoase ca și evenimentul în sine. Anda Adam a sosit într-o mașină Jeep, în timp ce Yosif Eudor Mohaci a ales să facă o intrare grandioasă cu un Limo Bus Party.

La sosirea la Mănăstirea Cașin, Anda Adam a acordat un scurt interviu reporterilor prezenți.

Citește și: Cod roșu de caniculă anunțat de meteorologii ANM în mai multe județe din țară. Prognoza meteo pentru ziua de 30 iunie

Reporter: Casă de piatră, cum te simți?

Anda Adam: Vă mulțumesc, sunt foarte emoționată și chiar e o zi foarte specială și pentru mine și pentru soțul meu.

Și când am plecat și în mașină și acum am foarte mari emoții. Și ne dorim foarte tare ca acest eveniment să fie unic și cred că o să fie una dintre cele mai frumoase nunți din România, ne-am dat silința foarte mult alături de toată echipa care a lucrat cu noi, începând de la decor, flori, rochii, domnișoarele de onoare, tot, tot, tot, nașii, care ne sunt alături, au venit tocmai din Las Vegas, Tzancă și Marymar, el o să înceapă petrecerea de fapt, la ora 10 el începe să cânte și începe nebunia și abia aștept să mă distrez,
să îmbrățișez pe toată lumea care a venit din toate colțurile lumii, din Dubai, din Ibiza, din Franța, din Elveția, din Canada, din New York, din Las Vegas, din Rusia, de peste tot, ca să fie alături de noi în această zi specială.

Reporter: Mirele a lăcrimat, soacra mică a lăcrimat, mireasa cum se simte?

Anda Adam: Și eu, dar nu vreau să-mi stric machiajul, mă abțin maxim și abia vorbesc.

Reporter: Dă-ne mai multe detalii despre rochie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Anda Adam: Păi, să știi că rochia nu este foarte confortabilă pentru că are 20 și ceva de kilograme, cântărită, dar mă bazez pe nași că o să mă ajute să urcăm și scările și să fie totul în regulă, dar mi-am dorit o rochiță pe care să o țin minte și care să fie spectaculoasă pentru că niciodată nu am făcut alegeri simple, și în cariera mea mi-au plăcut lucrurile extravagante și pentru această nuntă am ales ceva care să mă reprezinte.

Reporter: Eu vreau să te întreb dacă poți să respiri, nu ne face mireasa o surpriză în biserică așa să leșine.

Anda Adam: Da, de respirat pot să respir, sunt obișnuită cu corsetele. Am leșinat la proba de rochie, dar cred că puțin și pe fond emoțional.

Citește și: EURO 2024. FRF a anunțat când vor fi scoase la vânzare ultimele bilete pentru partida dintre România și Olanda din optimile turneului final

Petrecerea de nuntă a fost deschisă de Tzancă Uraganu

Nunta a continuat cu o recepție impresionantă, la care au participat între 250 și 300 de invitați. Anda Adam, cunoscută pentru talentul său artistic și energia sa debordantă, a declarat că nu va cânta la propria nuntă, conform tradiției care spune că aduce ghinion. Cu toate acestea, programul artistic pregătit pentru invitați a fost unul de excepție, incluzând nume mari din muzica românească precum Tzancă Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași și Florin Salam. Pe lângă momentele muzicale, invitații au fost delectați cu aproximativ 30 de numere de show cu acrobații, transformând nunta într-un adevărat spectacol.

Legătura specială dintre Anda Adam și Tzancă Uraganu a fost evidentă, acesta din urmă fiind ales ca naș al cuplului împreună cu iubita sa, Marymar. Tzancă Uraganu a povestit că prietenia lor a început la un eveniment muzical și s-a consolidat în timp, devenind acum și o legătură spirituală prin rolul de părinți spirituali.

„Foarte frumoasă este colaborarea muzicală dintre noi. În primul rând, ea e fina mea, o s-o cunun. Anda Adam este o artistă pe care o știe toată România, e o super fată, atât pe plan artistic, cât și pe cel personal și profesional”, declara Tzancă Uraganu anul trecut.

Atmosfera de la nuntă a fost una încărcată de emoție și bucurie, fiecare detaliu fiind gândit pentru a crea o zi memorabilă pentru miri și invitații lor. Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au reușit să transforme această zi specială într-un adevărat eveniment, plin de strălucire, muzică și momente spectaculoase.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: