Imagini spectaculoase din vila Anei Baniciu. Locuința este veche de un secol și se află într-o zonă protejată

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 sep 2024, 12:46

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat în casă nouă.

Sursa: Instagram: Ana Baniciu

Ana Baniciu și partenerul ei, Edy Kovacs, s-au mutat în casă nouă. Iată cu arată vila veche de un secol, pe care artista a moștenit-o de la bunica ei.

În cadrul emisiunii ”Follow us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au prezentat noi imagini din locuința Anei Baniciu. Artista s-a mutat în casă nouă, iar lucrările de renovare au fost unele extrem de costisitoare.

Citește și: "Noi 3!" Ana Baniciu, însărcinată cu primul copil! Artista a publicat primele imagini cu burtica de gravidă 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat în casă nouă

Artista și partenerul ei urmează să se mute în vila moștenită de artistă de la bunica ei, o locuință veche de un secol, aflată într-o zonă protejată. Vila a reprezentat un proiect costisitor și complicat, deoarece fiind considerată patrimoniu, cuplul a fost obligat să respecte anumite reguli stricte de restaurare, inclusiv păstrarea aspectului original al fațadei.

Citește și: ''Trebuie să mergem urgent în buncăre'' Ana Baniciu și Raluka sunt în Israel, unde a început războiul. Artistele au fost trezite de sirene și bombe

Ana Baniciu a împărtășit cu fanii săi imagini din interiorul locuinței, arătând detalii din living și dormitorul matrimonial, care sunt decorate în culori neutre și calde. Un element deosebit este canapeaua portocalie, care adaugă o notă de culoare în decorul elegant.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Potrivit postărilor sale din mediul online, colțul de luat masa este dotat cu o masă rotundă din lemn masiv, achiziționată de la un brand românesc renumit, o piesă de mobilier ce conferă spațiului un aer modern și sofisticat. Masa din lemn masiv este redusă în prezent de la 5.300 la 4.770 de lei, conform Unica.

Locuința spectaculoasă este moștenită de la bunica artistei

Potrivit libertatea, vila în care Ana și Edy urmează să se mute nu a putut fi dotată cu ferestre termopan, iar restaurarea exteriorului s-a realizat conform designului original, respectând normele impuse de protecția clădirilor de patrimoniu.

Citește și: Ana Baniciu a dezvăluit când se căsătorește oficial! Care este motivul pentru care actriței nu îi plac nunțile: „Noi nu prea o să ne distrăm”

Cuplul a reușit să aducă un echilibru între tradițional și modern, transformând casa într-un spațiu extrem de „instagramabil” și plin de farmec. Renovarea și personalizarea vilei moștenite au fost un proces lung, dar Ana și Edy sunt entuziasmați să înceapă noul capitol în această locuință cu o istorie impresionantă.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.