Imagini strigatoare la cer surprinse in judetul Arad! Mai multi oameni au fost tarati de jandarmi pentru ca s-ar fi impotrivit sa fie evacuati

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:22

Scandalul e vechi de ani buni si a avut loc in, atentie, primul sat retrocedat din Romania. Din locul in care sunt mai multe forte de ordine decat sateni, o femeie este scoasa brutal.

Sunt cinci jandarmi care trag de ea in toate directiile. Localnica se zbate cu putere. Patru dintre ei o scapa. Femeia cade la pamant, iar peste ea, barbatul.

Femeia se ridica, o rupe la fuga si se izbeste in zidul de jandarmi. Crancena lupta a fost filmata in satul Nadas, pe care vi l-am mai aratat la stirile Kanal D. Sunt ani buni de cand localnicii fierb de suparare.

In 2013, au aflat ca 8.700 de hectare cu tot cu cimitir, strazi, paduri si pamantul de sub case fost retrocedate. Executorii au batut la una dintre porti, ca sa ia, spun ei, ce apartine mostenitorilor de drept, printr-o hotarare definitiva si irevocabila.

Pentru ca nu s-ar fi supus ordinului, jandarmii au intrat ca-n branza in localnicii pe care i-au tarat de parca ar fi fost cei mai mari infractori.

Fara sa tina cont ca sunt femei, barbati ori batrani, i-au smuls din multime.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Totul a pornit dupa ce sotii mostenitori au incercat sa evacueze satenii in mai multe randuri, in baza unor decizii judecatoresti. Tocmai de aceea, pe fir au intrat si cei de la DNA, care au pus sechestru pe toate bunurile familiei, intrucat exista suspiciuni asupra dobandirii acestor terenuri.

Revolta oamenilor a pornit de la faptul ca executorul nu a tinut cont de decizia celor de la Directia Nationala Anticoruptie si au incercat sa scoata din casa inca un localnic.