IMAGINI TULBURATOARE cu Serban Huidu! Si-a pus viata in pericol urmarind un paparazzo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 10:30

Paparazzi WOWbiz au surprins cateva imagini socante cu realizatorul tv in plina zi si in plin trafic in centrul Capitalei.

Serban Huidu a avut o altercatie cu cativa paparazzi independenti pe care ii alerga prin trafic, incercand sa surprinda imagini cu ei. Paparazzi WOWbiz au crezut initial ca este vorba de o filmare, insa si-au dat seama ca Serban Huidu era protagonistul unui incident real in care nu mai tinea cont ca se afla in mijlocul soselei, iar autobuzul era la cativa centimetri de el.

Realizatorul tv avea un comportament destul de bizar si vroia cu tot dinadinsul sa prinda o imagine cu acel paparazzo.

Comportamentul lui este mai mult decat straniu deoarece se intoarce la masina lui, apoi se razgandeste si se indreapta din nou spre masina care l-a urmarit. Serban pare foarte deranjat si se pare ca cei doi au avut un conflict in trafic.Paparazzi WOWbiz sustin ca este vorba si de un schimb de replici dure intre cei doi.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.