IMAGINI TULBURATOARE! DE ce ELE sunt considerate cele mai PUTERNICE femei din lume

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 16 iul 2022, 01:15

Cicatrici adanci si de culoare rosie pe o piele inchisa sunt mostenirea femeilor din tribul Hamar din Etiopia.

Nu se permite nici macar un scancet in timp ce sunt biciuite, insa acestor femei nu le pasa. In loc sa urle de durere, ele ii implora pe barbati sa le biciuiasca ca sangele sa siroiasca pe spatele lor si pe nisipul dintr-o vale considerata sacra.

Cultura acestui trib este in egala masura frumoasa dar si inspaimantatoare si este subiectul unei serii de fotografii realizate de francezul Eric Lafforgue.


Acesta a calaltorit pana in Etiopia dupa ce a vazut cateva poze intr-o carte veche si spera ca fotografiile lui vor face sa raspandeasca cateputin din cultura acelui trib pe fondul societatii moderne care ameninta acea lume. Fotografiile lui socante dezvaluie frumusetea tribului Hamar, a femeilor si a vietii lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.