Imagini tulburatoare! Fiica Andreei Tonciu, de urgenta la spital. Vedeta a sunat innebunita la salvare timp de trei ore

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 aug 2021, 14:11
Fiica Andreei Tonciu, de urgenta la spital

Andreea Tonciu si-a transportat fiica, pe micuta Rebecca, la spital, insa pana a ajuns acolo, a stat cu sufletul la gura.

Andreea Tonciu a trecut prin spaima vietii ei dis de dimineata cand fetita ei, Rebecca, s-a simtit foarte rau si a avut nevoie de interventia medicilor si de spitalizare. Vedeta, disperata, a sunat incontinuu la salvare, insa abia dupa trei ore, s-au auzit in departare sirenele echipajului de interventie care venea de ugenta la casa Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu, exasperata dupa ce a asteptat trei ore ambulanta pentru fiica ei

Micuta Rebecca a fost transportata de urgenta la spital unde i s-au acordat primele ingrijiri medicale de care avea nevoie. Fosta finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" nu a vrut sa dea mai multe detalii despre ce s-a intamplat cu fiica ei, insa este lesne de inteles disperarea cu care vedeta a sunat la ambulanta. "De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit.

Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept."
 

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, fotograful cu suflet de copil care isi retraieste copilaria prin ochii fiului sau

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea a si postat cateva imagini de la spital cu fiica ei in timp ce se afla pe pat si i se administrau niste perfuzii, insa se pare ca dupa cateva ore, micuta a fost

externata, iar aucum se afla in bratele mamei sale acasa unde o cocoloseste cu tot ce are nevoie pana se face bine. 

Cum se simte acum fiica Andreei Tonciu, Rebecca

Andreea Tonciu nu este la prima sperietura de acest gen. Fosta finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" a mai trecut printr-o spaima sora cu moartea dupa ce Rebecca a fost foarte racita, insa nu a fost nimic grav care sa ii puna sanatatea in pericol.

Cu toate acestea, vedeta s-a ingrjiorat si a apelat la specialisti pentru ca fiica ei sa primeasca cel mai bun tratament.  "Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală,  pot spune. Vă pup!", povestea Andreea Tonciu la acea vreme.

Citeste si: Asta da GEST de iubire suprema! Ce decizie au luat Nicoleta Nicoleta Nuca si logodnicul ei, Alex Ursache imediat dupa ce se vor casatori