Imagini TULBURATOARE! Toti au incremenit cand au vazut ce a NASCUT aceasta femeie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Orice femeie isi doreste la un moment dat sa fie mama. De aceea, durerea este cu atat mai mare atunci cand copilul adus pe lume nu este asa cum trebuie.

Este si cazul tinerei din imaginile alaturate, care locuieste in Rusia. Pe parcursul sarcinii a fost atenta si a respectat toate indicatiile pe care i le-au oferit medicii. A mers la cel mai bun spital din Moscova si la fiecare ecografie acestia au linistit-o si i-au spus ca va deveni mamica unui copil sanatos de care se va bucura toata viata.

Numai ca in ziua in care trebuia sa nasca, in momentul in care au facut ultima ecografie, medicii au inmarmurit: bebelusul nu avea cutie craniana.

Creierul sau era protejat doar de pielea capului.

Cand i-au dat verdictul sfasietor mamei, acesteia nu i-a venit sa creada. Mai mult, medicii i-au spus femeii ca fatul nu va rezista, si ca va muri imediat dupa nastere.

Insa nu s-a intamplat asa: copilul, un baietel, a luat in greutate, iar si a fost externat din spital. Acum mama lui se lupta sa il opereze la o clinica din SUA, acolo unde medicii i-ar putea pune o protectie metalica sau osoasa, care sa ii fereasca creierul si acesta sa se poata dezvolta normal.


Vedeti o poza cu bebelusul in galeria foto de mai jos.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.