IMAGINI TULBURATOARE. Un pod plin de turisti s-a prabusit in apa. Zeci de vizitatori la un pas de a muri inecati

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 05:20

Sute de turisti dintr-o provincie chineza s-au napustit pentru a vizita muntele Lushan din estul tarii. Vizitatorii nu au respectat indicatiile constructorului privind limita de greutate.

Au vrut sa ajunga cat mai repede la muntele Lushan, fara sa tina cont de sfaturile autoritatilor! Zeci de chinezi au facut o baie nedorita dupa ce un pod care facea legatura catre muntele Lushan a cedat sub greutatea tursitilor. Podul tocmai fusese dat in folosinta, era proiectat sa faca fata unui aflux de 10 000 de turisti zilnic, iar numarul maxim de pasageri odata nu trebuia sa depaseasca 40 de persoane.

Insa sub greutatea a sute de oameni care s-au napustit toti deodata, constructia a cedat. Bietii oameni au facut o baie nedorita in apa adanca de 2 metri. Autoritatile au actionat rapid, iar din fericire, nu s-au inregistrat victime.


##GALLERY272##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: