IMAGINI ULUITOARE cu Jador si Georgiana Elisei. Unde au plecat cei doi impreuna dupa o noua impacare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 10:25
Jador si Georgiana Elisei au fost surprinsi impreuna

Jador nu poate sta deoparte de Georgiana Elisei, iar tanara se pare ca oricat ar vrea sa puna punct relatiei, nu reuseste sa il dea uitarii pe iubitul ei.

Jador si Georgiana Elisei traiesc o poveste de dragoste ca intr-o telenovela. Dupa ce artistul a declarat ca s-a despartit de femeia vietii lui pentru ca este prea geloasa, acum a revenit la sentimente mai bune si cei doi indragostiti au fost surprinsi impreuna, insa de data aceasta departe de ochii curiosilor.

In urma cu cateva luni, Jador declara ca nu mai poate fi ceva intre el si femeia pe care o iubeste de pe vremea cand era la facultate si desi isi doreste familie cu ea si copii si sa se si casatoareasca,

ea nu prea intelege viata lui de artist si este geloasa. Fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 a mai declarat ca a incercat din raspunteri sa ii demonstreze ca e cuminte ca nu da curs niciunor mesaje venite din partea admiratoarelor, insa acest lucru nu este suficient pentru Georgiana Elisei. Tanara nu poate accepta aceasta latura a celebritatii care vine la pachet cu faima pe care Jador a dobandit-o de-a lungul timpului odata lansat in muzica.

Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.  Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar, iata ca nu a trecut mult si Jador si Georgiana au fost surprinsi din nou impreuna la un restaurant in Vatra Dornei. Un cititor wowbiz.ro a reusit sa faca o poza cu cei doi si sa o trimita redactiei. Se pare ca cei doi au plecat fie intr-o escapada impreuna, fie Jador si-a luat iubita cu el la un concert pentru a-i demonstra ca este cuminte si nu are de ce sa isi faca griji.

Recent, Jador si-a vazut visul cu ochii si si-a cumparat un penthouse in valoare de sute de mii de euro, insa nu in Capitala. Cantaretul a spus intr-un vlog ca vrea sa stea departe de agitatia din Bucuresti si si-a cumparat casa visurilor sale la Brasov:" Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație.

N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare."  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.