Imagini uluitoare de pe plaja din Eforie Nord! Turistii stateau linistiti la plaja cand o viitura i-a luat cu totul de pe sezlonguri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:16

Care este explicatia acestui fenomen halucinant, dar si ce scandal urias s-a iscat dupa incident?

N-avem de-a face cu mareea- valurile negre nu se formeaza-n larg, cum e normal, ci aproape de tarm si-i lovesc ca o viitura pe oameni. Fenomenul aparent fara explicatie i-a facut pe multi sa fuga nauciti care-ncotro! Poate credeti ca aici se revarsa, mai nou, Dunarea in mare! Ei bine, nu, pe plaja din Eforie Nord toate utilajele functioneaza la capacitate maxima! Ati auzit bine! O firma olandeza care se ocupa cu latirea plajelor a transformat o portiune de nisip intr-un santier, fara sa le pese ca in zona erau turisti.

Azi-dimineata, in aceasta zona, faceau plaja zeci de turisti, insa, utilajele au descarcat muntii de nisip chiar in apropierea sezlongurilor. Asa ca bietii oameni n-au avut de ales decat sa le paraseasca si sa se retraga spre terase.

Dupa tot deranjul, pe plaja din Eforie s-au format doua tabere- unii turisti sunt foc si para pe cei care au facut din oaza lor de liniste un santier in toata regula, in timp ce altii ii iau apararea constructorului.

Turistul din imagine vede negru-n fata ochilor! Nu-i vine sa creada cum, concediul lui s-a dus, la propriu, pe apa sambetei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Aceasta lucrare realizata de olandezi face parte dintr-un proiect al carui beneficiar este Administratia Nationala Apele Romane si sunt platite din fonduri europene.

Manevrele de latire a plajei trebuiau sa inceapa abia la toamna, pe 15 septembrie. 

Pana la aceasta ora niciun reprezentant al Administratiei Nationale Apele Romane nu a dat o explicatie pentru lucrarile efectuate in plin sezon, pe o plaja plina de turisti.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.