Imagini uluitoare surprinse de camera de supraveghere a unui microbuz! Soferul este batut si calcat in picioare de un agresor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:41

Din cate se pare, la mijloc ar fi concurenta acerba dintre patronii a doua firme de transport! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Sunt imagini strigatoare la cer filmate in interiorul unui microbuz care face zilnic cursa Constanta- Otopeni. Soferul, cel in camasa portocalie, este luat pe sus de la volan de un individ de trei ori cat el si aruncat intre scaune.
Ramas fara scapare, soferul e lovit din toate partile! In zadar isi tine mainile in dreptul fetei- agresorul n-are mila!

Un al doilea bataus isi face loc pe culoar.

De parca primul nu s-ar descurca bine, mai da si el cu picioarele. Bietul om, inghesuit intre scaune, abia daca reuseste sa-si pastreze luciditatea.

Dupa ce-l bate bine, agresorul solid cat un munte da un telefon in timp ce-l supravegheaza atent pe sofer. Exact cand am fi crezut ca se opreste din furtuna de lovituri, il mai loveste odata cu piciorul si il tine la pamant.
Agresorul pare sa fi venit de-acasa echipat de scandal.
Poarta o geaca neagra si manusi de culoare inchisa. Nu-si ascunde chipul- de parca ar vrea sa stie de cine sa se fereasca, pe viitor, victima sa. Culmea e ca dupa ce oboseste de-atata efort, se razgandeste si isi trage o cagula pe fata.

Toata scena s-a petrecut la Medgidia, pe 4 decembrie 2013. Soferul care a fost agresat in microbuz l-ar fi recunoscut pe agresor ca fiind un coleg de la firma de transport concurenta.
Reactia autoritatilor ar fi fost, insa, strigatoare la cer- desi imaginile vorbesc de la sine, iar agresorul are un fizic usor de recunoscut si pe-ntuneric, anchetatorii nu au fost de aceeasi parere.

Aceste imagini au fost date publicitatii dupa ce, aseara, un alt sofer al companiei de transport persoane ar fi fost agresat chiar de patronul firmei concurente, in Gara CFR.

Personajul aratat cu degetul de victima este nimeni altul decat Dan Vadineanu, o figura cunoscuta in toata tara. A intrat in atentia presei acum doi ani, cand si-a acuzat fosta sotie si pe amantul acesteia c-au angajat un asasinat sa-l ucida.

Unele voci spun ca amenintarile si intimidarile ar fi inceput in august 2013, atunci cand pe ruta Constanta- Otopeni a intrat in peisaj o noua firma de microbuze, stricandu-i, astfel, ploile, companiei care pana atunci avea monopol pe tot orasul Constanta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ramane de vazut pe cine vor gasi vinovati autoritatile pentru toate intimidarile si scandalurile din ultimii doi ani.

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?