Imaginile barbariei! Au parlit porcul de viu in mijlocul curtii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 14:40

Ce suflet sa ai sa chinuiestii in halul asta un animal? La numai cateva zile dupa ce au aparut imagini cu niste indivizi care scurtau coada cainelui cu toporul, un alt filmulet cutremurator face furori pe internet.

Zeci de mii de oameni au inmarmurit astazi privindu-l pe barbatul care-si parleste porcul de viu! Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

La nici o saptamana de la imaginile cumplite in care 3 indivizi se distrau pe cand maltratau un catel fara aparare, iese la iveala  un alt caz cumplit. Iubitorii de animale ne-au trimis imagini pe care cu greu le-am putut urmari.
Acest individ nu are pic de mila fata de bietul animal pe care il arde in timp ce inca mai misca.

Culmea, cineva filmeaza intreaga cruzime.

Animalul pe care tocmai l-au sacrificat este supus unui chin de nedescris. Se zbate neajutorat sub flacarile arzatorului.
Se para ca filmuletul a ajuns pe pagina de socializare a celui care comite actul de cruzime. In numai o zi peste 300.000 de oameni au vazut imaginile terifiante iar comentariile nu au intarziat sa apara.

Intre timp, postarile si fotografiile individului au fost sterse de pe contul sau.

Dar oamenii au apucat sa-l identifice pe cel care ar fi maltratat animalul. Totul s-ar fi petrecut in judetul Calarasi.

O echipa a Stirilor Kanal D a mers astazi impreuna cu reprezentanti ai drepturilor animalelor in localitatea unde s-a intamplat barbaria. Anchetatorii au intocmit un dosar penal pentru cruzime impotriva animalelor. Plangeri au fost primite si de peste hotare. ONG-urile cer aplicarea pedepselor prevazute de lege, chiar daca acestea sunt mici.



Si pedeapsa cu inchisoarea poate fi aplicata pentru asemenea fapte. De la 3 luni la 1 an.In plus, ONG-urile cer autoritatilor sa modifice legea. Pedepsele pentru cruzime asupra animalelor sa fie mult mai mari, ca in tarile civilizate, unde o astfel de persoana poate face 30 de ani de inchisoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

ani buni, in Romania, ca tara a Uniunii Europene, animalele trebuie sacrificate numai dupa ce sunt asomate. Acesta procedura presupune o moarte fara chinuri.

 

Taguri: