Imaginile care au emotionant o lume intreaga! Baiatul acesta se trezeste dupa un transplant de inima. E cutremurator ce raspunde cand tatal lui il intreaba "Cum te simti?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 09:55

Clipul de mai jos a devenit viral in intreaga lume si a impresionat sute de mii de oameni.

Imaginile prezinta momentul emotionant in care un tanar se trezeste pentru prima data dupa un transplant de inima pe care l-a primit. Trevor Sullivan, in varsta de doar 15 ani, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie in luna februarie a anului trecut.

Boala era intr-un stadiu atat de avansat incat singura lui sansa de supravietuire consta in primirea unei inimi noi. Dupa 8 luni de asteptare chinuitoare, timp in care starea de sanatate i se deteriora din ce in ce mai tare, medicii au gasit un donator compatibil.



Dupa ce transplantul a fost realizat cu succes, tatal a surprins cu ajutorul telefonului mobil momentele in care Trevor se trezea din anestezie.

Intrebat cum se simte, adolescentul a oferit cu ochii in lacrimi un raspuns emotionant: "Ma simt uimitor! Niciodata nu m-am simtit mai bine! Am asteptat acest moment atat de mult, acum pot respira si pot vorbi din nou!", a spus el.

Urmariti imaginile in clipul de mai jos:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.