Imaginile care au facut inconjurul lumii! Uite cu cine a fost inlocuit-o Asthon Kutcher pe Demi Moore

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 06:55

Se pare ca Asthon Kutcher si Mila Kunis au trecut la nivelul urmator in ceea ce priveste relatia lor. Prospatul cuplu a fost surprins sartutandu-se in pauzele de la filmatile pentru filmul biografic a regretatului Steve Jobs.

In ciuda faptului ca erau inconjuratii de colegii de platou, fostul sot al actritei Demi Moore nu avea ochi decat pentru Mila Kunis si acelasi lucru il putem spune si despre ea.

 

Ei au fost pozati in timp ce se sarutau, dar nici gesturile tandre ale actritei fata de Kutcher nu au trecut neobservate. Aceasta mangaindu-i fata in timp ce Asthon ii pune bratul ei in jurul lui.

Cei doi nu au confirmat inca faptul ca sunt implicati intr-o relatie, dar aceste imagini pot confirma statusul relatiei lor. Aceastia au fost surprinsi cu o saptamana in urma in timp ce se plimbau cu motorul prin Hillywood.

 

Actorul din "Two and a Half Men" in varsta de 34 de ani s-a intalnit cu Mila in timp ce erau la sala de sport. Adevarul a iesit in cele din urma la suprafata, in ciuda faptului ca ei au negat o eventuala relatie amoroasa in tot acest timp: "Avem prieteni comuni.

Ne simti confortabil unul in compania celuilalt. Nu este nicio poveste nebuna de dragoste"
, spunea Mila Kunis.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In momentul de fata imaginile vorbesc de la sine si este putin probabil sa mai existe cineva care sa creada ca intre cei doi exista

doar o simpla relatie de amicitie.

 

Sursa foto: DailyMail

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.