Imaginile care au starnit HOHOTE de RAS pe INTERNET! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Fizicul sportivilor profesionisti arata cu adevarat impresionant si motiveaza milioane de persoane sa se apuce serios de sport. Cu toate acestea pe internet se gasesc si imagini cu unele persoane, in special barbatii care au tinut neaparat sa demonstreze cat de bine arata la bustul gol.

Contrar asteptarilor, imaginile nu au facut altceva decat sa starneasca hohote de ras. Este destul de amuzant sa vezi oameni cu un fizic normal care se incordeaza aparent inutil, cu toate acestea ei sunt foarte mandri. Noi nu intelegem de ce, in schimb ne amuzam de fiecare data cand ne uitam pe aceste poze.

Imbracati doar in bermude acestia au incercat sa-si arate corpul, care din punctul lor de vedere este foarte bine lucrat.

 Voua cum vi se par? Vezi mai jos o serie de barbati care vor sa arate ca au muschi, dar a caror infatisare lasa de dorit.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.