Imaginile care iti vor smulge o lacrima. Gestul emotionant pe care acest barbat il face in fiecare zi pentru fiul lui!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 13:00

Ce nu face un parinte pentru copilul lui! Si totusi, acest barbat a impresionat o lume intreaga prin ceea ce face in fiecare zi pentru fiul lui, fara sa se planga macar o secunda!

Yu Xukang, un barbat modest dintr-un sat din China, strabate in fiecare zi 28 de km carandu-si in spate fiul care sufera de un handicap locomotor. Micutul nu se poate deplasa de unul singur. Tatal vrea ca fiul lui sa invete carte si pentru ca baiatul nu poate merge, tatal il duce in spate o distanta ce poate parea uriasa pentru un om fara sa se planga ca oboseste. Face asta in fiecare zi, numai pentru ca fiul sau sa poata avea un viitor mai bun.



Ziua celor doi, tata si fiu incepe la 5 dimineata cand tatal se scoala si pregateste micul dejun, dar si un pachetel cu merinde pentru baiat ca sa aiba ce manca la scoala. Apoi, isi pune baiatul intr-un cos pe care il pune in spate si porneste la drum, 7 kilometri pana la cea mai apropiata scoala. Se intoarce apoi acasa caci mai are treburi in gospodarie. Apoi, dupa amiaza pleaca din nou pentru a-si lua fiul de la scoala, pentru ca mai apoi sa se reintoarca amandoi acasa.



##GALLERY431##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.