Imaginile cruzimii! A auzit zgomote venind din pamant si a mers sa verifice. Ce a gasit l-a socat: un pui de caine era ingropat in pamant, cu pietre agatate de gat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:54

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au socat mii de oameni din intreaga lume.

Fotografiile au fost publicate de un tanar care isi plimba cainele pe un teren dintr-o suburbie a Parisului. La un moment dat, baiatul a auzit o serie de zgomote ciudate venind din pamant si a mers sa verifice.

Ce a descoperit l-a lasat fara cuvinte: in sol era ingropat de viu un pui de caine, care abia mai putea respira. Patrupedul era intr-o stare extrem de proasta si, de parca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, avea legat de gat un sac cu pietre, pentru a nu se putea elibera.



Tanarul, in varsta de 21 de ani, a chemat de urgenta autoritatile la fata locului. Cainele a fost transportat la un cabinet veterinar si, din fericire, acum se simte bine si este in afara oricarui pericol.

Politia il cauta acum pe cel ce a comis aceasta fapta. Daca va fi gasit, el risca doi ani de inchisoare si o amenda uriasa, de pana la 30.000 de euro.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”