Imaginile cu Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry ținându-se de mână au devenit virale pe internet. Fanii celor doi sunt în delir: ”Nu mai înțeleg nimic”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 iun 2023, 00:35

Imaginile cu Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry

Sursa: Instagram Bogdan de la Ploiești/Nicole Cherry

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry au fost surprinși ținându-se de mână la malul mării. Fanii artiștilor nu înțeleg ce se întâmplă între cei doi și la ce ar trebui să se aștepte din partea lor.

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry se numără printre cei mai apreciați artiști din țara noastră și au o mulțime de fani, care sunt alături de ei la orice pas, mai ales la evenimentele importante din viața lor. Recent, cei doi artiști și-au luat fanii prin surprindere, asta după ce au fost văzuți ținându-se de mână, nu oriunde, ci la malul mării.

Ce spun fanii despre apariția celor doi

Filmarea în care cei doi apar ținându-se de mână a ajuns virală pe internet. Reacția fanilor nu a întârziat să apară, motiv pentru care internauții au luat cu asalt secțiune de comentarii.

Cei mai mulți dintre admiratori sunt convinși că Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești pregătesc un nou proiect împreună, în timp ce alți fani s-au arătat surprinși de imaginile cu cei doi și au precizat că nu înțeleg ce se întâmplă.

„Nu mai înțeleg nimic”, „Toate ca toate, dar le-ar sta super bine împreună”, „Ce frumoși sunteți amândoi așa”, „Urmează o piesă bombă”, „La asta nu mă așteptam”, „E clar că vor scoate o piesă”, „Toate ca toate,dar parcă seamănă puțin amândoi”, „Urmează o colaborare bombă”, a u fost doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bat clopote de nuntă pentru Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Dansatoarea a prins buchetul miresei la un eveniment

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdandelaploiesti (@bogdandelaploiesti)

Este bine cunoscut faptul că Nicole Cherry este căsătorită cu Florin Popa, alături de care are și o fetiță, pe micuța Anastasia. De asemenea, despre Bogdan de la Ploiești s-a scris în ultima vreme că ar fi împreună cu celebra dansatoare Cristina Pucean, alături de care a apărut în diferite ipostaze care mai de care mai tandre, astfel este exclus ca între ei să existe ceva mai mult decât o relație de prietenie sau de colaborare pe plan muzical.

În urmă cu puțin timp, Bogdan de la Ploiești a anunțat că urmează să apară într-un proiect, mai exact un film, care urmează să fie difuzat în cinematografe. Se pare că imaginile în care apare cu Nicole Cherry au legătură cu noul proiect.

Citeste si: Bat clopote de nuntă pentru Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Dansatoarea a prins buchetul miresei la un eveniment