Imaginile cutremuratoare dupa accidentul cumplit in care un tren a lovit o masina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 01:45

Doar Dumnezeu stie ce o fi fost in mintea tanarului sofer, care nici macar nu a franat desi a vazut ca nu mai avea nicio sansa sa evite impactul cu un tren.

Iata imaginile cutremuratoare surprinse imediat dupa accident. Va avertizam ca au un puternic impact emotional.
Imaginile au fost surprinse imediat dupa accident. Amandoi zac pe pamant, aruncati de impact cu trenul plin de calatori. Pentru sofer si mama lui, minutele chinuitoare se scurg ca anii. Mai multi martori, care s-au temut sa intervina, sustin ca ca cei de la ambulanta au ajuns tarziu.

Raniti, niciunul dintre ei nu poate spune ce s-a intamplat.

O fac, insa, imaginile camerei de supraveghere, care a surprins totul, pas cu pas.

Acesta este momentul in care soferul se aprope de calea ferata. Desi semnalele sunt in functiune, ba mai mult, tanarul obligat, prin lege, sa opreasca la indicator si sa se asigure, nimic nu tradeaza ca ar pune piciorul pe frana. Isi continua drumul de parca ar fi pe sosea. Doua secunde mai tarziu... Masina a fost luata in plin,invartita de doua ori si azvarlita exact pe un loc de parcare, unde a lovit alte doua autovehicule.

E un miracol ca cei doi, mama si baiatul, au supravietuit. Primul care ajunge la ei este un taximetrist. Barbatul, pesemne mai tare de inima, decat colegul sau, in fata caruia s-a petrecut totul, alearga catre raniti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cutremuratoare a fost declaratia

mecanicului trenului. Exact inainte sa zdrobeasca masina, a apucat sa-l priveasca in ochi pe soferul care doar el stie de ce nu a mai franat.

Mama tanarul e si ea, in continuare, in spital. Din fericire, este constienta si are sanse de supravietuire. Politistii i-au facut fiului dosar penal pentru vatamare corporala.

 

Taguri: