Imaginile dimineții! O femeie care a blocat un tramvai, se dă jos din mașină și îl ceartă pe vatman VIDEO

Author: Diana Bostan
Actualizat: 24 oct 2023, 10:43

O femeie a blocat un tramvat în Capitală

Sursa: Captură TikTok

O femeie din Capitală a blocat un tramvai în stație, apoi a pornit scandalul. Gestul șoferiței a reușit să-i enerveze la culme pe șoferi.

O șoferiță a ajuns virală pe TikTok, dar nu în sensul bun al cuvântului. Femeie a încercat să depășească o coloană de mașini, blocând un tramvai în stație. Gestul necugetat al femeii a stârnit revoltă în rândul celorlalți participanți la trafic.

Femeia a blocat un tramvai în stație după o manevră periculoasă

Pe imagini se poate observa cum șoferița a blocat tramvaiul în stație, însă acțiunile sale nu se opresc aici.

În loc să elibereze șina de tramvai, femeia s-a dat jos de la volanul mașinii și a mers să se certe cu vatmanul.

Citește și: Chef Foa, prins la volan sub influența substanțelor interzise. Primele lui declarații după ce a fost oprit de polițiști: „Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm”

Acest gest nesăbuit i-a scos din minți pe ceilalți participanți la trafic care se grăbeau spre locul de muncă.

Tot tramvaiul e de vină că e pe linia lui”, a spus un șofer care a filmat întreaga scenă. Pe filmare se poate auzi cum ceilalți participanți la trafic se plâng de faptul că din cauza ei vor întârzia la muncă.

După mai multe minute în care s-a certat cu vatmanul, femeia s-a urcat în mașină. Cu toate acestea, i-a fost imposibil să iasă din zona respectivă, iar mai mulți cetățenii au vrut să ceară intervenția polițiștilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

@cristian.bodnariuc

Cu femeia nu te pui! 😁

♬ sunet original- Cristian Bodnariuc

Circulația a fost dată peste cap în Capitală după închiderea podului Grant

Au început lucrările de reabilitare a podului Grant din Capitală, iar acest lucru a stârnit revolta șoferilor. Circulația a fost îngreunată, iar oamenii se plâng că dacă înainte parcurgeau o anumită distanță în 20 de minute, acum o parcurg în câteva ore.

Citește și: Apar noi legi rutiere de la 1 ianuarie 2024: Amenzi mai mari cu 15% pentru șoferii neatenți. Cu cât va crește punctul de amendă?

Primăria Capitalei a anunțat faptul că șoferii au la dispoziție și rute ocolitoare prin Şoseaua Virtuţii- Splaiul Independenţei, respectiv Calea Crângaşi- străzi adiacente- Calea Giuleşti. În zona podului Grant nu este permisă staționarea sau oprirea vehiculelor, locurile de parcare din zonă fiind dezafectate.

"Pentru fluidizarea traficului în zonă, Brigada Rutieră, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Poliţia Locală a Sectorului 1 şi Poliţia Locală a Sectorului 6 vor avea echipaje atât în intersecţiile principale, cât şi în zonele alternative care vor prelua traficul rutier.

Precizăm faptul că în prezent bretelele pasajului sunt deja restricţionate pentru realizarea lucrărilor de reabilitare", a fost comunicatul transmi de către Primăria Capitalei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.