Imaginile durerii cu Andreea Tonciu! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir

Author: Elena Padure
Actualizat: 21 iul 2022, 03:00
Andreea Tonciu, sfasiata de durere

Decesul bunicii sale au îndurerat-o profund pe Andreea Tonciu. Iată ce a dezvăluit vedeta la ''Teo Show''.

Astăzi, bunica Andreei Tonciu  ar fi împlini 81 de ani. Bunica Andreei Tonciu a plecat dintre noi anul trecut, in luna noiembrie. Îndurerată, vedeta a vizitat mormântul bunicii ei şi a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa ei privată. 

Andreea Tonciu, răpusă de durere

Deşi imaginea publică a Andreei Tonciu este una plină de entuziasm, bruneta trece prin momente grele." Este o zi foarte grea pentru mine, crede-mă.

" a spus ea în timpul unei vizite la cimitir, pentru a-i aprinde bunicii sale o lumânare.

"Cu toate că toată lumea mă ştie o fire foarte veselă, foarte vulcanică, crede-mă că nimeni nu ştie cu adevărat cum este Andreea Tonciu. Sunt foarte sensibilă. Extrem de sensibilă, pot spune. Sunt bună şi luată de proastă, dar asta este. Eu semăn foarte mult cu tatăl meu, nu ne arătăm durerea.

s-a destăinuit Andreea Tonciu.

Relaţia Andreei cu bunica ei a fost una extrem de apropiată. Vedeta spune că bunica a fost mai implicată în creşterea ei decât însăşi mama ei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Ea m-a crescut de mică, toate poftele mi le-a făcut, tot ce voiam aia îmi dădea.

Ţin minte nu voiam să fac meditaţii. Mama de mică îmi pune meditaţii şi veneau profesoarele acasă să fac meditaţii. Îi spunea, mamaie să şti că eu astăzi nu vreau. Ea ce făcea? Le gonea. De mică îmi făcea toate poftele, absolut orice. Am stat la ea acasă, ea m-a crescut. Şi mama, dar mai mult bunica." a spus Andreea, într-un interviu la Teo Show.

Care este cel mai mare regret al Andreei Tonciu

Andreea Tonciu recunoaşte că nu şi-a vizitat bunica pe cât de mult şi-ar fi dorit, cât timp era încă în viaţă, fapt ce îl regretă enorm.

Citeste si: Andreea Tonciu ar face orice pentru fiica ei! Unde a dus-o mai nou pe Rebecca. Multe mame ar critica-o imediat

"De vreo trei ani de zile a stat la părinţii mei în casă pentru că avea Alzheimer. Regret enorm de mult că mă duceam, dar nu foarte des. Sau dacă mă duceam nu îmi plăcea cum o vedeam şi îcepeam să am gânduri şi să plâng. Întâlnirile mele cu ea durau maxim 10 minute." a mai spus fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Cum si-a petrecut Andreea Tonciu sfarsitul de an dupa ce sotul ei a fost mutilat in trafic! Fanii vedetei au reactionat imediat