Imaginile durerii cu sicriul Denisei, victima ”Șacalului”. Unde și când va avea loc înmormântarea

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 sep 2024, 08:35

Denisa va fi înmormântată vineri, 13 septembrie.

Sursa: Facebook: Iana Denisa

Denisa, una dintre victimele celui poreclit ”Șacalul”, va fi înmormântată într-un sicriu alb. Tânăra de 28 de ani a lăsat în urmă un băiețel de 5 ani.

Cazul șocant al celor două tinere ucise de bărbatul cunoscut sub porecla „Șacalul” continuă să zguduie întreaga țară. Denisa, una dintre victime, în vârstă de 28 de ani și mamă a unui băiețel de doar 5 ani, a fost găsită decedată într-o zonă izolată între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu. Familia a anunțat faptul că Denisa va fi înmormântată vineri, 13 septembrie.

Citește și: Apar detalii cutremurătoare despre „Șacalul”. Acesta ar fi profitat de o adolescentă cu dizabilități, în timp ce îi cânta melodii de dragoste

Denisa va fi înmormântată într-un sicriu alb

Pe rețelele sociale au apărut deja imagini cu sicriul alb în care va fi înmormântată Denisa, un simbol al pierderii tragice a unei vieți tinere și pline de promisiuni. Familia ei a anunțat detaliile priveghiului și înmormântării, exprimându-și durerea printr-un mesaj emoționant:

„Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.

S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristețe. În aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături.”,
este mesajul postat de apropiați, pe Facebook.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Cum se apără autoritățile, după ce „Șacalul” a reușit să comită o a doua crimă, deși era supravegheat de polițiști pentru prima. Cătălin Predoiu: „Voi monitoriza dacă este cazul”

Priveghiul va avea loc joi, 12 septembrie 2024, începând cu ora 8:00, la Capela Cimitirului din localitatea Ciacova, iar înmormântarea va fi vineri, 13 septembrie 2024, la ora 13:00, la cimitirul din localitatea Obad.

Cine a fost Denisa Iana

Denisa Iana, originară din Timișoara, era mama unui băiețel de cinci ani. Ea a dispărut pe 26 august, iar familia și apropiații au încercat să o găsească prin anunțuri publicate pe rețelele sociale.

Citește și: Filmul crimelor „trase la indigo”, din Constanța. Descoperirea făcută de anchetatori în buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de Șacalul

Din păcate, corpul ei a fost găsit în stare de descompunere între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, învelit într-o pilotă și sfâșiat de șacali. Denisa fusese într-o vacanță în Bulgaria cu fiul său înainte de dispariție, potrivit Replica Online, iar ultima ei postare pe contul de Facebook datează din 18 august, în care apare alături de copil.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.