Imaginile durerii de la înmormântarea lui Andrei Versace. Influencerul este condus pe ultimul drum de familie și apropiați

Autor: Diana Bostan

Andrei Versace a fost condus pe ultimul drum

Sursa: Facebook: Andrei Pârvan/ Spynews

Astăzi, 24 iulie 2024, familia și prietenii își iau rămas bun de la influentul Andrei Pârvan, cunoscut drept Andrei Versace.

În vârstă de 37 de ani, Andrei Versace a lăsat în urmă o familie și numeroși prieteni răpuși de durere. Celebrul influencer a fost înmormântat în același cimitir cu bunicii săi, la Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului.

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Versace. Mama și fratele nu s-au dezlipit de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului: „Te vom iubi mereu”

Andrei Versace a fost condus pe ultimul drum de prieteni și apropiați

Trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost depus la o capelă din cimitirul Cărămidarii de Jos, unde familia și apropiații săi au avut ocazia să-și ia rămas bun. Potrivit Spynews.ro, imaginile de la capelă sunt sfâșietoare, arătând durerea profundă a celor care l-au cunoscut și iubit.

Citește și: Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat în apartamentul său! „Avea probleme mari” Influencerul a avut o ultimă dorință

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Tatăl lui Andrei, vizibil îndurerat, a pregătit ultimele detalii înainte de a-și lua rămas bun pentru ultima oară de la fiul său. Familia a pregătit coroanele de flori pentru a fi așezate pe mormântul influencerului. 

Fratele lui Andrei Versace susține că acesta nu a fost ucis

Fratele lui Andrei Versace a clarificat situația în legătură cu speculațiile apărute în presă, declarând că majoritatea nu sunt reale.

El a subliniat că Andrei nu a fost omorât sau ucis și că nu au existat urme de violență pe corpul său. Fratele a adăugat faptul că Andrei Versace a fost un om foarte darnic și bun la suflet, care, chiar și atunci când nu avea, dădea dacă putea. 

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului a fost depus la o capelă din zona Berceni

„În primul rând, legat de speculațiile din presă, majoritatea nu sunt reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul său este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze. A fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet. Când nu avea, dădea dacă putea. A fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității”, a declarat fratele lui Andrei Versace pentru Spynews.ro.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!