Imaginile durerii de la înmormântarea lui Gabi Stângău, violonistul care a murit într-un cumplit accident de ATV

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 feb 2024, 19:08

Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum

Sursa: Tik Tok; Facebook Gabi Stângău

Violonistul a murit sâmbătă, pe 17 februarie, după ce a ieșit la o plimbare de probă cu ATV-ul, pe care urma să-l vândă.

La câteva zile după tragicul accident de ATV în care Gabi Stângău și-a pierdut viața, a avut loc înmormântarea lui, unde un număr impresionant de oameni s-a adunat pentru a-și lua adio de la tânărul artist.

Gabi Stângău a murit într-un accident de ATV

Accidentul fatal a avut loc în localitatea Dumbrăvița, din județul Maramureș, chiar pe strada socrilor artistului.

După ce a fost în vizită la aceștia, Gabi a plecat cu ATV-ul, iar la scurt timp a pierdut controlul autovehiculului, cu care s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

În momentul căzăturii, violonistul, în vârstă de 32 de ani, a fost proiectat într-un gard, de care s-a lovit puternic cu capul. Din cauză că nu purta casca de protecție, această lovitură i-a fost mortală, iar medicii de pe ambulanță nu au mai avut ce să facă pentru a-l salva.

Citește și: Un cunoscut violonist din Romania a sfârșit într-un accident stupid de ATV. Scosese autovehiculul la o probă, pentru că urma să-l vândă

Familia lui Gabi Stângău este profund îndurerată de moartea lui, mai ales Diana Berițan, soția sa, care a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Iubirea și inima din mine! Te iubesc toată viața mea, inima și sufletul meu frumos, bun și cel mai drag! Omul meu iubit! Doare prea tare! Dragostea și sensul vieții mele ești tu!”,  a

scris aceasta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce imagini au apărut de la înmormântarea lui Gabi Stângău

Decesul violonistului a îndurerat, de asemenea, o întreagă comunitate, care îl aprecia pentru talentul său muzical și pentru pasiunea cu care cânta de fiecare dată. Acest lucru se poate deduce din numărul impresionant de persoane care au participat la funeraliile lui.

De asemenea, de la înmormântarea lui Gabi Stângău au apărut o mulțime de videoclipuri în mediul online. Într-unul dintre acestea apare și soția lui, căreia suferința i se poate citi cu ușurință pe chip.

Citește și: Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

În respectiva filmare de pe Tik Tok se poate observa cum aceasta arunca peste sicriul soțului său buchetele de flori primite de la oamenii care au venit să-l conducă pe ultimul drum.

După cum se vede în imagini, pe Diana Berițan o ajutau alte două femei mai în vârstă, care, probabil, erau mama și soacra ei.

În orice caz, cert este că toate trei erau sfâșiate de durere în timp ce făceau acest gest de rămas-bun, pentru Gabi Stângău.

@annacurtuiusan #GabiStângău #dumnezeusateodihneasca ♬ sunet original- Georgiana Pop