Imaginile durerii de la priveghiul Patriziei Cormos și Biancăi Doroș! Gestul făcut de primarul din Premariacco

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 iun 2024, 10:32

Cum și-a luat adio primarul din Premariacco de la cele două fete

Sursa: Facebook Michele De Sabata/ Bianca A. Doroș/ Patry Colmos

Miercuri seară, pe 5 iunie, a avut loc priveghiul Patriziei Cormos și Biancăi Doroș, la o capelă din Italia, iar acestea vor urma să fie aduse în România, pentru înmormântare.

După ce trupurile neînsuflețite ale Patriziei Cormos și Biancăi Doroș au fost depuse la capelă, primarul din Premariacco, Michele De Sabata, le-a adus un ultim omagiu. Tot în aceeași zi, consulul român din Italia a ajuns la locul tragediei, în zona căruia este căutat Cristian Molnar, tânărul luat de apele râului Natisone vineri, 31 mai, împreună cu cele două fete.

Ce gest a făcut primarul din Premariacco pentru Patrizia Cormos și Bianca Doroș 

Ieri seară, primarul Michele De Sabata a venit cu câteva detalii despre evoluția evenimentelor. Acesta a vorbit despre operațiunea de căutare a lui Cristian, în care sunt implicați atât scafandri și pompieri, care se ajută de echipamente performante pentru a-l găsi, cât și voluntari care se străduiesc din răsputeri să-i dea tânărului de urmă.

Citește și: Momentul emoționant în care o pisicuță este salvată din inundațiile din Dubai! Autoritățile au transmis un mesaj plin de căldură: „Orice viață contează”

De asemenea, edilul a transmis că a fost, împreună cu echipa lui, la priveghiul Patriziei Cormos și Biancăi Doroș, pentru a-și lua adio de la ele, înainte de a fi repatriate. Acesta le-a adus o impresionantă coroană cu flori roz și albe.

În aceeași zi, consulul României în Italia a ajuns la locul unde cei trei români au fost luați de apele râului Natisone, pentru a vedea cum decurg căutările lui Cristian Molnar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Mesajul emoționant al Patriziei Cormos înainte să își piardă viața în apele învolburate ale râului Natisone

Ce mesaj a transmis primarul din Premariacco după priveghiul Patriziei Cormos și Biancăi Doroș 

Toate aceste informații au fost transmise de către primarul din Premariacco, miercuri seară, pe contul lui personal de Facebook. În respectiva postare, edilul și-a arătat susținerea față de fratele lui Cristian, care trece printr-o cumplită dramă și, totodată, le-a mulțumit oamenilor care participă zilnic la căutările intense ale tânărului.

Citește și: Cristian, românul luat de viitură în Italia, este în continuare căutat de autorități în apele râului Natisone. Bianca și Patrizia au fost găsite fără viață la aproximativ un kilometru de locul tragediei

„Bună seara! Nimic nou, din păcate, astăzi scafandrii au făcut o treaba grozava, dronele (din municipiul Udine) au fost super, pompierii si voluntarii au fost super. Astăzi l-am dus pe consulul român de la Trieste la Orsaria și apoi la locul tragediei. În această dimineață, Președintele nostru Regional și-a luat adio de la Patrizia și Bianca. După-amiază am fost în comunitatea noastră, cu trupa, să îi salut.

Citește și: Ce taxe trebuie să plătești pentru o noapte în Roma, în 2024. La prețul de cazare se adaugă o taxă majorată de ședere în Italia

Am adus florile pe care le vedeți și am avut grijă să vă transmit condoleanțe tuturor. Am fost împreună cu Radu, fratele lui Cristian care nu mai rezistă, începeți din nou! Mulțumesc, voluntari civici și prieteni, pentru susținerea a 80 de persoane în fiecare zi și, cu siguranță, până duminică.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.