Imaginile durerii la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu! Rudele au leșinat chiar înainte ca tânăra să fie dusă la groapă

Autor: Diana Ghita

Ana-Maria Vasiliu a fost înmormântată

Sursa: Facebook Gabriel VGA; România TV

Ziua de 21 septembrie a adus o durere de neimaginat în familia Anei-Maria Vasiliu. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum la un cimitir din Ploiești.

În loc să sărbătorească nunta, așa cum plănuiau, familia și prietenii apropiați s-au adunat pentru a o înmormânta pe Ana-Maria Vasiliu, sfâșiați de pierderea neașteptată și violentă a acesteia.

Cum a decurs înmormântarea Anei-Maria Vasiliu

Gabriel Vasiliu, fostul concurent al emisiunii „ Puterea Dragostei” și soțul Anei-Maria, deși se află în detenție, a obținut permisiunea de a părăsi penitenciarul pentru 24 de ore.

Astfel, a putut fi prezent la ceremonia funerară, alături de cei dragi, și a avut ocazia să-și ia rămas bun de la soția sa.

Ceremonia a fost una încărcată de simbolism și emoție. Trupul neînsuflețit al Anei-Maria a fost depus într-un sicriu alb din lemn masiv, acoperit de aranjamente florale și coroane funerare aduse de familie și prieteni. Într-un gest profund emoționant, tânăra a fost îmbrăcată în rochia de mireasă pe care ar fi trebuit să o poarte în ziua nunții sale și a lui Gabriel.

Citește și: Gestul impresionant făcut de Gabriel Vasiliu, în ziua înmormântării soției lui! Mesajul fosului concurent de la „Puterea Dragostei” pentru Ana-Maria Vasiliu

În semn de iubire și respect, soțul Anei-Maria Vasiliu a adus la căpătâiul ei un buchet impresionant de 100 de trandafiri albi, florile preferate ale ei. Pe o panglică neagră, care înconjura buchetul, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a scris un ultim mesaj pentru soția lui: „Te iubesc...

soțul”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rudele Anei-Maria Vasiliu au leșinat chiar înainte să fie dusă la groapă

Pentru familia și prietenii răposatei, ziua a fost insuportabil de grea. Mulți dintre cei prezenți la ceremonie nu au reușit să-și stăpânească emoțiile și au cedat în fața durerii. Unele cazuri au necesitat intervenția medicilor, întrucât câteva dintre rudele Anei-Maria au leșinat. Medicii au oferit primul ajutor rudelor afectate, după cum relatează RTV.

Moartea Anei-Maria rămâne învăluită în mister, întrucât este o tragedie care a șocat pe toată lumea.

Tânăra a fost găsită fără viață într-o locuință din Olanda, într-un caz considerat o crimă cu sânge rece, a cărei rezolvare este încă în curs de investigare.

Pierderea ei lasă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o, iar Gabriel Vasiliu se confruntă acum cu durerea de a-și îngropa soția în locul zilei fericite pe care o așteptau amândoi. 

Citește și: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Familia tinerei aruncă bomba cu doar câteva zile înainte de înmormântare

„Gabriel și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară pe soția lui, pe femeia pe care a iubit-o cu toată inima și cu care ar fi dorit să trăiască împreună până la adânci bătrâneți. Ana-Maria era totul pentru el, dar soarta a fost dură și i-a despărțit definitiv”,  a declarat mama lui Gabriel Vasiliu, înainte de înmormântare, pentru WOWbiz.